Eindeloos speelplezier.

Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor heel het gezin een avontuurlijke dag met eindeloos veel speelplezier.

In Speelpunt gaan ontdekkingsreizigers op spannend klimavontuur en overwinnen ze 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste worden er sierlijke pirouettes gedraaid en in de disco tonen breakdancers hun coolste danspasjes. Stoere vrienden dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van Lemmie in de raadselkamer.

De allerkleinsten ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de magische boomhut.

 

Straat
Bekaertstraat
Nummer
4
Stad
Zwevegem
Postcode
8550
Telefoon
+32(0)56 28 95 83
Email 1
info@speelpunt.be
Video
Adres

Bekaertstraat 4
8550 Zwevegem
België

Image
LAGO Zwevegem Speelpunt
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
50.8172, 3.33299
Intro

Beleef een avontuurlijke uitstap met kinderen naar dé leukste indoor speeltuin van West-Vlaanderen met maar liefst 2500 m² speelpret met o.a. 7 spannende klimmuren.

Zoekmachine verbeteringen
indoor speelparadijs klimmuren interactieve games kindvriendelijk restaurant subtropisch zwembad België zwembad zwemparadijs aquapark waterpretpark uitstap gezin beste leukste aqua park water park buitenbad piscine parc aquatique centre brasserie kindvriendelijk horeca binnen buiten familie families