Liesje

Ik ben Liesje, zit sinds kort op tram 4 en ben mama van Marieke (’07), Seppe (’09) en kers op de taart Tuur (’14), getrouwd met Peter. Ik woon ergens in het groen en fiets elke dag naar mijn zesde leerjaar in Antwerpen. Ik heb zoals alle ouders te weinig uren in een dag en heb een hersenpan vol gele kleefbriefjes waar er soms al eens naar beneden wil donderen!

Artikelen van Liesje

Getest en goedgekeurd: Paaseieren speuren in het Arboretum van Kalmthout

Gezellig samen speuren in thema Passen dat kan tijdens de Paasvakantie in het Arboretum in Kalmthout. Wie weet krijg je op het einde wel iets lekkers als jullie goed gespeurd hebben...

Door Liesje
01 apr 2022

Griezelen in Bellewaerde

Ontdek met het ganse gezin de tofste familie-attracties – zoals de nieuwste coaster Wakala, de exotische dieren en de prachtige natuur in Bellewaerde Park.

Door Liesje
24 okt 2021

Deze topuitstaptips van Liesje mag je niet missen

Ons landje is dan wel klein, toch valt er heel wat te beleven voor jong en oud. Toen ze me vroegen om mijn 6 toptips te geven voor leuke uitjes, bleek dat toch niet zo simpel!

Door Liesje
04 okt 2021

Wat te doen in Kalmthout? 5 niet te missen toppers

Kalmthout en Essen liggen in “den eerste bult van België”.
Bij velen gekend om de Kalmthoutse Heide, maar er valt nog veel meer te beleven daar in het hoge noorden. Je kan er zalige fietstochtjes maken, lange (of korte) wandelingen maken. Maar ook heel lekker eten en drinken, leuk logeren en fijne bezienswaardigheden bezoeken.

Door Liesje
01 jul 2021