Lore

Mama van Leon (8) en Louis (6) en getrouwd met Vic. Freelance copywriter en content Manager voor Mama Baas. Daarnaast is ze auteur van verschillende boeken. De reismicrobe heeft ook haar stevig te pakken en ze trekt er maar al te graag op uit met haar kroost - ver weg én dichtbij.

Artikelen van Lore

Wintergloed in Brugge: waarom dit op je winterbucketlist moet staan

Reporter Lore trok afgleopen winter richting Brugge om te genieten van Wintergloed

Door Lore
06 dec 2021

Uitgetest: een dagje De Schorre mét trollenworkshop

Recreatiedomein De Schorre in Boom: het zal bij velen wellicht een belletje laten rinkelen, en de link met Tomorrowland wordt al snel gelegd. Neem het echter van ons aan: ook zonder dat festival is er in Boom heel wat te beleven. Zo mochten wij onlangs een ‘trollenworkshop’ uittesten, en we genoten er van een goedgevulde dag. Lees maar even mee!

Door Lore
16 jul 2021

5 leuke stripactiviteiten

Veel kinderen zijn dol op strips. Uitstapjes waarbij de focus op strips en stripfiguren ligt zijn dus vaak een schot in de roos. Ook stripfanaten in huis? We zetten een paar leuke stripactiviteiten op een rijtje!

Door Lore
07 jul 2021

Ienen mee suiker: kidsproof wandeling door Gent

Een wandeling doorheen het historische centrum van Gent, begeleid door een verhaal verteld door stadsraconteur Wouter Deprez en met leuke opdrachten voor de kinderen: dat is het concept van 'Ienen mee suiker'. Reporter Lore en haar gezin testten voor ons deze wandeling uit.

Door Lore
23 mrt 2021

Een zalig dagje Zeebrugge

Vorige zomer trok reporter Lore met haar gezin naar Zeebrugge. Het werd een boeiende dag, waarbij ze een bezoekje brachten aan Seafront en een havenrondvaarrt maken met Captain Blue. Want jawel, de kust heeft méér te bieden dan alleen zon, zee en strand!

Door Lore
23 mrt 2021

Als echte bakkertjes in het Bakkerijmuseum in Veurne

Bezoekers zijn weer welkom in het Bakkerijmuseum! Onze Riebedebie-reporter Lore trok op het einde van de grote vakantie naar het Bakkerijmuseum om nog een leuke uitstap te doen met het gezin.

Door Lore
20 mrt 2021

In het spoor van de Groote Oorlog met kleine kinderen

Enkele weken geleden trok reporter Lore en haar gezin richting de Westhoek. Of een bezoek geschikt is voor kinderen van 5 en 7 jaar? Dat en veel meer kom je te weten in dit artikel.

Door Lore
20 mrt 2021

Waarom een bezoekje aan de Zonnegloed op jouw lijstje moet

Het stond al lang op ons verlanglijstje om eens een bezoekje te brengen aan De Zonnegloed in Oostvleteren. Kinderen en dieren, dat is nu eenmaal een perfecte combinatie. Tel daar het hartverwarmende initiatief bij dat geredde dieren er een veilige en warme thuis vinden, en onze interesse was dubbel en dik gewekt.

Door Lore
20 mrt 2021

Waterpret in LAGO Olympia

We gingen al vaker naar LAGO Rozebroeken en da’s altijd dolle pret. Het leek ons dus wel leuk om ook eens op verkenning te gaan in een ander zwembad van LAGO.

Door Lore
20 aug 2020