6x dierenplezier op Werelddierendag

Werelddierendag komt er weer aan! Elk jaar in oktober denken we aan onze liefste dierenvrienden. Tijd om je hond wat extra te knuffelen of je kat een nieuwe krabpaal te kopen. Maar wist je dat we vandaag extra aandacht geven aan alle dieren in de wereld? Riebedebie geeft je alvast 5 tips om een heuse dierendag te beleven. Wanneer ga jij de dieren verwennen?

Pakawi Park (Olmen)

Beleef de dieren zoals nergens anders! Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dag dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring!

Werelddierendag

SEA LIFE Blankenberge

In SEA LIFE Blankenberge vind je het enige zeehondenopvangcentrum van België. Maak ook kennis met de knotsgekke pinguïns, speelse otters en de geredde zeeschildpad Cracker.

Werelddierendag

ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen is het groene hart van de stad waar mensen nieuwe herinneringen maken. Deze oase, bevolkt door meer dan 5.000 dieren, kan je 365 dagen per jaar bezoeken. Lees er nu meer over!

Werelddierendag

ZOO Planckendael

ZOO Planckendael in Muizen is een stoer en avontuurlijk dierenpark van 42 hectare met fantastische dieren en coole speelplekken. ZOO Planckendael brengt je dichter bij de dieren. Lees er nu meer over!

Werelddierendag

Bellewaerde Park (Ieper)

Wist je dat je in Bellewaerde Park niet alleen de tofste familie-attracties vindt, maar ook prachtige exotische dieren? Ontdek nu meer over het park.

Boudewijn Seapark (Brugge)

Beleef een dolfijne familiedag: 3 voorstellingen (dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden), 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties!