Op zoek naar iets?

Inspiratie nodig voor je volgende uitstap? Laat je verrassen door onze tips.

59 blogartikelen

Riebedebie-tips voor Moederdag

Moederdag is bijna in zicht. Geen betere manier om je mama te verwennen dan met een uitstap.

Door Lobke
03 mei 2021

The Outsider in Aalst? Dé perfecte plek voor een avontuurlijke verjaardagsuitstap!

Een tiener die verjaart, krijgt een verrassingsuitstap. Daar kunnen (én willen) we niet onderuit. Een combinatie van cultuur en avontuur stond op het verlanglijstje van de jarige. Deze perfecte match vonden we in Aalst, bij The Outsider! Benieuwd wat wij ervan vonden?

Door Katrien
01 mei 2021

Boekentip: Het boek voor ontdekkingsreizigers in Belgie

Op zoek naar een leuk boek om op ontdekking te gaan in eigen land? Dan kunnen wij het Boek voor Ontdekkingsreizigers in België ten zeerste aanraden!

Door Lobke
28 apr 2021

Coronaproof binnenactiviteiten bij regenweer: onze 5 tips

Coronaproof binnenactiviteiten bij regenweer die iedereen van je familie ook nog eens leuk vindt: onmogelijk, zeg je? Niet met onze 5 tips!

Door Lobke
06 apr 2021

Waterpret in LAGO Olympia

We gingen al vaker naar LAGO Rozebroeken en da’s altijd dolle pret. Het leek ons dus wel leuk om ook eens op verkenning te gaan in een ander zwembad van LAGO.

Door Lore
20 aug 2020

Bezoek Gent eens vanop het water

Wat dacht je van een dagje bootje varen in Gent en zo de stad van op het water ontdekken. Wij testen het met alle plezier uit en geven het een dikke vette duim !

Door Katrien
30 jul 2020

Afkoelen in de zomer in Vlaanderen? 7x (openlucht)zwembaden of vijvers

Wil je afkoelen in de zomer in Vlaanderen maar heb je geen idee waar je moet zijn? In deze 7 (openlucht)zwembaden of vijvers kan je naar hartenlust zwemmen en plonzen met je bubbel, coronaproof bovendien.

Door Lobke
29 jul 2020

Genieten van een heerlijk dagje vakantie bij LAGO De Meerminnen

Elke maand sturen wij Riebedebie reporters op pad op zoek naar de leukste plekjes van ons land. Vorige week ik met mijn kroost richting Beveren om er een heerlijke dag waterplezier te beleven bij LAGO De Meerminnen, benieuwd wat wij ervan vonden?

Door Lobke
21 jul 2020

6 superleuke uitstapjes bij goed weer

Afkoeling nodig op een hete zomerdag, maar wel zin om ergens naartoe te trekken? Deze 6 uitstapjes zijn vast en zeker een schot in de roos!

Door Lobke
16 jul 2020

De zomer van 2020 in met de de YouFlanders app

Een vlotte heropstart van de toeristische sector vraagt om een goede spreiding in tijd en ruimte van toerisme. En daar helpt de YouFlanders-applicatie bij. Ben je van plan een museum of attractie te bezoeken? Met deze app krijg je de real-time drukte van het toeristisch aanbod.

Door Lobke
08 jun 2020

#STAYCATION : 6 tips voor een leuke vakantie in België (2)

Verre reizen zullen dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk zijn! Maar uit uw kot komen in eigen land en de lockdown eventjes vergeten, dat zal hopelijk wel kunnen! Wij verzamelen elke week de leukste uitstappen voor jou om er de staycation van je leven van te maken!

Door Lobke
14 mei 2020