Micheline

Superhippe oma die altijd op zoek is naar tips én belevenissen in Vlaanderen en er samen met haar man, kinderen, schoon-en kleinkinderen op uit trekt.

Artikelen van Micheline

Uittip: kriebelen in Insectopia in Mechelen

Zin in een allerlaatste kerstvakantie-uitstapje? Dan is de expo Insectopia, in het bos naast Technopolis in Mechelen een beestige aanrader volgens ons!

21 feb 2022

Getest en goedgekeurd : Het Leen in Eeklo

Afgelopen zomer trok Riebedebie-reporter en oma Micheline met haar kroost richting Het Leen in Eeklo. Micheline: "Ons oog viel op dit leuke recreatiedomein in het Meetjesland. Het Meetjesland is bovendien het bosrijkste gebied van Oost-Vlaanderen.

09 okt 2019

Getest en goedgekeurd : een weekendje Hageland

Elke maand sturen wij een Riebedebie reporter op pad op zoek naar de leukste plekjes van ons land. Afgelopen maand trok Micheline richting Hageland, benieuwd naar haar tips voor trips?

15 apr 2019

Een dagje Blankenberge met kleinkinderen is altijd een goed idee

Elke maand sturen wij onze Riebedebie-reporter op pad ergens ten velde. Zij komen gegarandeerd terug met onvergetelijke verhalen en delen hun tofste tips voor een daguitstap in eigen land. Riebedebie reporter Micheline trok met haar kroost richting Blankenberge afgelopen schoolvakantie en kwam terug met een keitof dagprogramma. Benieuwd waar zij jullie naartoe stuurt?

13 mrt 2019

Een goedgevuld programma voor een weekendje in de Limburgse Kempen

Elke maand stellen wij voor jou een goedgevuld dagprogramma samen in samenwerking met onze Riebedebie-reporters. Micheline De Schryver uit Laarne neemt je deze maand mee naar de Limburgse Kempen.

17 dec 2018

Een superleuk programma voor een weekendje Maasvallei

Wat zouden jullie ervan denken om ons eens te laten leiden door kinderen zelf? Zij zien een omgeving met een heel andere blik. Wat interesseert hen? Wat vinden ze leuk?

22 okt 2018

Een goedgevuld programma voor een weekendje Westhoek met oma en opa

Elke maand stellen wij voor jou een goedgevuld dagprogramma samen in samenwerking met onze Riebedebie-reporters. Micheline De Schryver uit Laarne neemt je deze maand mee naar de Westhoek.

23 jul 2018

Een superleuk programma voor een weekendje Gent

Elke maand stellen wij voor jou een goedgevuld dagprogramma samen in samenwerking met onze Riebedebie-reporters. Micheline De Schryver uit Laarne bijt de spits af en neemt je mee op uitstap naar Gent.

11 jun 2018