Getest en goedgekeurd : als echte bakkertjes in het Bakkerijmuseum in Veurne

Elke maand sturen wij Riebedebie-reporters met hun gezin op pad op zoek naar de mooiste plekjes van Vlaanderen en Brussel. Wat dacht je van het Bakkerijmuseum in Veurne?

5 x bovenste beste bossen van Vlaanderen

Zin in een leutige herfstwandeling maar geen idee waar naartoe? In een bos valt altijd wat te beleven, want je snuift er de geur op van de natuur en ondertussen heb je ogen te kort om alle mooie herfstkleuren te aanschouwen. Onderweg zoek je nog wat herfstschatten, vervelen zal je je er zeker niet doen!

3 redenen om naar de Archeologiedagen te gaan

Volgend weekend zijn het Archeologiedagen! Wij geven je graag enkele redenen om zeker te gaan

5 vrolijke uitstapjes om de herfst in te stappen

Voel je het ook? De bladeren vallen van de bomen en kleuren het landschap, kastanjes liggen op de grond klaar om opgegeten te worden en af en toe worden we nog getrakteerd op een streepje zon. Benieuwd waar we jou deze herfst naartoe willen sturen?

Waarom een bezoekje aan Artcenter Hugo Voeten dik de moeite is

Onze Riebedebie-reporter Katrien trok afgelopen zondag tijdens Open Monumentendag met haar gezin richting Herentals om er een bezoekje te brengen aan Artcenter Hugo Voeten.

De favoriete uitstapjes in de buurt van Lobke

Dat onze vrouw Lobke fan is van daguitstapjes met haar kroost wist je al. Sinds Corona heeft ze er een missie van gemaakt om zoveel mogelijk uitstapjes in haar eigen streek te doen (en dat zijn er wel wat!). Benieuwd naar haar favorieten?