De 5 allerleukste doecadeaus voor Vaderdag

Op zoek naar het perfecte vaderdagcadeau? Geef hem een uitstap cadeau. Wij somden alvast wat ideetjes op:

1. Geef hem een abonnement cadeau voor een pretpark
Op zoek naar een leuk Vaderdagcadeau? Dan hoef je niet langer verder te kijken. Wij hebben namelijk het perfecte cadeau gezocht én gevonden. Want wat is er voor een papa leuker dan op uitstap te gaan met het hele gezin? Een zomervakantie lang samen leuke dingen beleven en herinneringen maken, meer heb je niet nodig. Stop met zoeken en geef hem een abonnement cadeau voor een pretpark zodat het kind weer in hem los kan komen. Bij Bobbejaanland, Bellewaerde of Plopsaland kan je terecht voor een geweldig abonnement!

2. Geef hem een leuke gegidste wandeling met zijn bubbel cadeau
Een gezellige wandeling met een gids voor jezelf en het gezin waarmee je onder hetzelfde dak samenwoont? Een ideaal vaderdagcadeau! Gedurende 1,5 uur krijg je de kans om de arboretumtuin in Kalmthout van 12,5 ha te (her)ontdekken. Ook vóór of na sluitingstijd, want het aanvangsuur bepaal je zelf tussen 8 en 20.30 uur. Een ervaren gids toont je de mooiste plekjes en vertelt boeiende verhalen en anekdotes die horen bij een bijzondere boom of bij een onderdeel van de collectie. Naast de geschiedenis van het domein en het verhaal bij de planten, kun je ook kiezen voor een themawandeling.
Alle info vind je hier

3. Organiseer een fietstochtje en combineer dit met een picknick

Fietsen is een fijne manier om streken te ontdekken! Je fietst langs ongekende pareltjes, verkent de natuur en pikt ondertussen een musea of attractie mee. Wij zetten hier alvast 5 x mooie fietsroutes op een rijtje. Kies er eentje uit, neem een picknick mee en geef je allerliefste vader een onvergetelijk vaderdagcadeau.

4. Met je vader naar Trainworld in Schaarbeek
In elke grote man zit ergens nog dat kleine jongetje verstopt, dus neem je vader eens mee op trip naar Train World in Schaarbeek. Misschien wil hij daarna thuis wel met de treintjes met jou verder spelen?
Een ander museumpje op het oog? Check zeker riebedebie.be op zoek naar meer inspiratie!

5. Een dagje Tervuren met Kunst in De Etalages
Kunst in de etalages is een unieke kunstwandelroute langs etalages in Tervuren.  Een zomers alternatief voor Artiestentoer. Bezoekers en wandelaars kunnen genieten van verschillende kunstvormen, zoals beeldhouwkunst, juweelkunst, schilderkunst, keramiek, fotografie, poëzie, textielkunst,…
Twee maanden lang zullen de etalages het werk van de kunstenaar belichten.  Een unieke kans om kennis te maken met onze mooie gemeente en het uitgebreide aanbod van handelaars! Daarnaast kan je je dagje Tervuren met een bezoekje aan het AfricaMuseum en een wandeling in het park. Het wordt ongetwijfeld onvergetelijk voor je daddy!
Kom alles te weten over Tervuren hier