Deze inspirerende Instagramaccounts voor uitstapjesliefhebbers mag je niet missen

Instagram is dé plek waar je tegenwoordig moet zijn als het op uitstappen en (korte) vakanties met je kinderen aankomt, want nergens anders vind je zoveel inspiratie als daar. Benieuwd welke Insta-accounts wij jou aanraden om te volgen?

 

#1 @mamalobke

Onze webredactrice Lobke zetten we met stip op één want het lijkt alsof zij elk weekend wel ergens op uitstap is met haar kroost. Volg zeker ook haar leuke stories in het weekend want zo doe je massa's ideetjes op voor je eigen uitstappen.
 

Dit bericht bekijken op Instagram

#2 @buitengewoonanders

Wie nog nooit het account van Mariksa Blommaert heeft gezien moet dat zeker doen, want ook zij hangt elke week wel ergens uit met haar gezin. Meestal buitengewone trips die net dat ietsje anders zijn, yes we like!
 

Dit bericht bekijken op Instagram


#3 @kidsentrips

De leukste uitstappen met kinderen in België en Vlaanderen vind je op dit Instagramaccount. Bestaat nog niet zo heeeeel lang, maar is zeker wel de moeite waard om te gaan volgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#4 @withkidsontheroad

Katrien en haar gezin trekken de wereld rond, maar ook in eigen land bezoeken ze regelmatig een leuke plek, attractie of museum. Allemaal liken en volgen dus!

Dit bericht bekijken op Instagram


#5 @getoutoftown

Deze Belgische travelblogger heeft ook een superleuk Insta-account waar je instant gelukkig van wordt en waardoor je zin krijgt om eropuit te trekken. Volgen dus!

EXTRA TIP
Vergeet zeker niet om ons eigen Instagram-account @riebedebie te volgen! Tag je volgende uitstap met de #riebedebie en wie weet reposten wij jouw foto wel op één van onze kanalen?