Heb je onze nieuwe pocket al gezien?

De ene zegt ‘we zijn ribbedebie’, de andere ‘we zijn riebedebie’, maar allemaal trekken we er wel op uit! Daar houden we toch allemaal van? Een daguitstap in eigen land, dat is immers écht genieten! Vlaanderen en Brussel hebben een enorme keuze aan bestemmingen voor een dagje uit met het hele gezin, met familie en vrienden, of met je vereniging of club.Een museumbezoek plannen of een culturele uitstap in het verschiet? Een sportieve dag op de kalender of een natuur-educatieve trip binnenkort? Of gewoon een dagje plezier en ontspanning.

Dan helpt RIEBEDEBIE jou zeker en vast op weg! Van De Panne tot in Maaseik, van de Voerstreek tot aan de Kust, er valt zoveel te beleven in eigen stad en streek, in Vlaanderen en Brussel. Talloze attracties en musea verwelkomen je straks met open armen. Haal je hartje op in de spannendste pret- en themaparken, ontdek de leukste waterattracties en recreatieparken, geniet van fauna en flora in de dierenparken en natuurparken, en laat jezelf verrassen in de talloze culturele en historische sites en musea.

In onze gloednieuwe RIEBEDEBIE-pocket staan meer dan 600 attracties en musea vermeld en vind je unieke inspiratie en heel wat praktische info over meer dan 200 attracties en musea in Vlaanderen en Brussel. Door het handige pocketformaat vind je voor deze gids zeker een plaatsje in je handtas, in een handschoenenvakje van je wagen, of binnen handbereik op je salontafel of boekenrek.Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste exposities of van de recentste nieuwigheden, verneem je graag de aller-laatste nieuwtjes, of ben je benieuwd naar de reportages van onze Riebedebie-reporters, hou dan zeker ook deze website in de gaten of volg ons via www.facebook.com/riebedebie voor de tofste bestemmingen en origineelste suggesties voor je volgende uitje.

Wij hopen dat RIEBEDEBIE voortaan jouw bron van inspiratie blijft voor al je daguitstapjes!

Laat ons zeker weten waar jij je nieuwste Riebedebie-pocket vond! Tag ons met de #riebedebie en wie weet reposten wij wel jouw foto!

Geen pocket gevonden? Je kan hem hier online consulteren