Groen doen en picknicken op één van deze natuurplekjes

Zin in een leuke activiteit komend verlengd weekend? Zaterdag, zondag én maandag voorspelt de weerman mooi weer, tijd dus om te genieten van de natuur en te gaan picknicken! Wij selecteerden alvast de 8 mooiste plaatsen waar je veilig en wel groen kan doen en vrij je picknickkleed kan spreiden om samen met familie en vrienden te genieten. Geniet straks extra hard van het verlengd weekend straks! (en je picknick)

Bucketlist De Kempen: 25 leuke dingen om te doen

In de Kempen valt veel te beleven voor kinderen (en volwassenen). Het Vlaamse Kempenland neemt het grootste deel van de provincie Antwerpen en het noorden en midden van Belgisch Limburg in, en, niet te vergeten, het uiterste noorden van Vlaams-Brabant. We vroegen aan rasechte Kempenaar Nathalie van de blog Unicorns & Fairytales enkele leuke plekjes en activiteiten die je kan doen met kinderen in de Kempen. Benieuwd naar haar bucketlist?

De speeltuinen mogen weer open : 5 x leuke speeltuinen

Op zoek naar de leukste speeltuinen van ons land? Samen met mamablogger Nele gingen wij op zoek en zij neemt je mee naar haar 5 favoriete speeltuinen:

#STAYCATION : 6 tips voor een leuke vakantie in België (2)

Verre reizen zullen dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk zijn! Maar uit uw kot komen in eigen land en de lockdown eventjes vergeten, dat zal hopelijk wel kunnen! Wij verzamelen elke week de leukste uitstappen voor jou om er de staycation van je leven van te maken!

Thuis genieten van attracties en musea met deze livestreams, filmpjes en virtuele rondleidingen

De lockdown zorgt ervoor dat we al een tijdje geen bezoek meer kunnen brengen aan onze favoriete dierentuinen, musea, aquariums enzovoort. Maar...wij hebben daar een leuke oplossing voor gevonden..

Welke musea en attracties zijn open? Allen daarheen! Maar niet allemaal tegelijk aub!

Welke musea open zijn, dat verzamelen we op deze pagina: