Riebedebie met insta-mama Siem Devos

Van de kiekjes van Insta-mama Siem Devos word je instant vrolijk! Ze is dan ook vaak onderweg met haar kindjes Hazel en Magnus en dat zorgt voor prachtplaatjes. Benieuwd waar zij zoal naartoe trekt voor een dagje uit?

Wat is voor jou de ideale daguitstap?
Daar heb ik niet veel voor nodig. Een zonnige dag, een picknick voor onderweg en flinke kindjes.

Waar mogen ze jou altijd voor wakker bellen?
Voor een wandeling rond de Gavers, het is daar altijd prachtig met zonsopgang. Een aanrader van jewelste om eens te doen!

Welke attractie zijn onmisbaar voor jou?
Het Kasteel van Gaasbeek. Eerst een leuke boswandeling, een lekkere picknick en dan een bezoekje aan het kasteel. Je hebt er ook een mooi uitzicht ook vanop de trappen naar de vijver.

Brouwerij de Koninck. Vorig jaar heb ik er toevallig een bezoekje aan gebracht en is de max! Zelf als niet-bierdrinker was het een interessante ontdekking. Heel fijn ook dat alles interactief was uitgewerkt. Een hele mooie brouwerij waar alles marketinggewijs 100% klopt. En je geniet er ook van een heerlijke degustatie achteraf, aanrader!

Visit geraardsbergen. Omdat ik zelf een zaak heb in Geraardsbergen ken ik de stad stilaan meer en meer. Geraardsbergen is een mooie mix van authenticiteit met tradities en tegelijkertijd bruisend nieuw. Manneke Pis hallo zeggen en even stoppen voor een mattentaart zijn dan ook een must do!


 

Wat zijn je favoriete trekpleisters aan de kust?
Plopsaqua voor de kindjes in De Panne, een absolute topper!

Welke attractie staat er zeker nog op jouw bucketlist?
Ik wil absoluut eens naar het René Margritte museum en het MOMU in antwerpen! En voor de kindjes wil ik eens een keertje met de trein naar de Zoo in Antwerpen.
Het Modemuseum van Hasselt zou ik graag ook nog eens doen. Ik ben er al meerdere malen als kind geweest en heb er heel wat nostalgische herinneringen.

Siem Devos heeft een lingeriewinkel in Geraardsbergen en kan je hier volgen.