Riebedebie met...reisblogger Katrien #withkidsontheroad

We zijn allemaal curieuzeneuzemosterdpotten die graag weten wat anderen doen en waar ze zoal naartoe gaan. Deze maand trekken we eropuit met reisblogger Katrien en haar gezin. Benieuwd waar zij graag op daguitstap gaan?

Hey Katrien, wat is jouw favoriete daguitstap?
'De ideale daguitstap vindt plaats in de zomer. Als het mooi weer is, zitten we vol energie en ‘goesting’ om erop uit te trekken. We trekken dan graag de natuur in, richting Ardennen bijvoorbeeld. Dan zoeken we ergens een kabbelend riviertje, kunnen de kinderen dammen bouwen en zoeken we dé ideale plek voor een idyllische picknick.'

Waar mogen ze jou altijd voor wakker bellen?
'Haha, om mij wakker te bellen moet je écht met een goed voorstel op de proppen komen! Mijn ochtendhumeur kan soms hardnekkig zijn, maar als je belt met het nieuws dat we vertrekken naar een ver land om een week de batterijen op te laden, zou ik wel eens snel kunnen bijdraaien. Het vliegtuig opstappen en het onbekende tegemoet. Ja, daar teken ik voor!'

Welke attractie in jouw buurt is onmisbaar voor jou?
Het Provinciedomein in Kessel-Lo! Hoewel het in de zomer wel druk kan worden, is het onze redder in nood tijdens de zomermaanden! We gaan eens naar het (openlucht-) zwembad, de kinderen spelen in de speeltuinen of we huren een trapfiets voor op de vijver. Ideaal! Als ik dan nog werk heb, neem ik mijn computer mee, een dekentje op de grond en een op voorhand gemaakt slaatje in de aanslag en we’re good to go! We hebben daar al uuuuuren versleten!

Wat zijn je favoriete trekpleisters aan de kust?
We gaan graag naar Knokke of Nieuwpoort. Als we naar de kust gaan, gaan we eigenlijk altijd een dagje strandzitten, -spelen, -ravotten. De kinderen gaan er ook graag fietsen. Naar het Zwin bijvoorbeeld.

Welke attractie staat er zeker nog op jouw bucketlist?
Ik zou graag eens gaan wavekarten aan de kust. Het is heel avontuurlijk, maar toch veilig genoeg om met de kinderen te doen. Bas houdt van dergelijke activiteiten. Dan voelt hij zich onoverwinnelijk, stoer en toch veilig genoeg zodat hij ervan kan genieten. Grote mond, klein hartje, zeker?

Volg de avonturen van Katrien en haar gezin via Instagram @withkidsontheroad