De allerleukste picknickplekjes vind je hier

Genieten van een heerlijke picknick op een unieke locatie? En dit zonder alle bijhorende rompslomp? Dat kan vanaf nu met PicknickPoint

6 onmisbare expo's van onze Vlaamse Meesters die je deze zomer nog moet bezoeken

Van Eyckjaar in Brugge en Gent en Bruegel die 450 jaar overleden is. 2020 is hét ideale moment voor toeristen om onze Vlaamse Meesters te gaan (her)ontdekken. Toch zal een bezoek aan een (kunst)museum er deze zomer heel anders uitzien dan je gewoon bent, want heel wat (kunst)musea moeten zich aan heel strikte voorwaarden houden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan! Wie een museumbezoek plant, bereidt zich dus best even goed voor!

Bezoek Gent eens vanop het water

Elke maand sturen wij Riebedebie-reporters op pad op zoek naar verborgen plekjes doorheen het ganse land. Soms zijn die verborgen plekjes te vinden op het water. Wat dacht je van een dagje bootje varen en Gent ontdekken vanop het water. Katrien deed het je voor!

Klimmen en klauteren bij Speelpunt in Zwevegem

Elke maand sturen wij Riebedebie-reporters door het ganse land op zoek naar de leukste daguitstappen of korte vakanties dichtbij. Vorige week trok reporter MIeke met haar dochter Fleur richting Speelpunt in Zwevegem. Benieuwd?

Getest en goedgekeurd: Op en top natuur in Nationaal Park Hoge Kempen & Connecterra

Altijd al willen weten hoe een dagje in Nationaal Park Hoge Kempen kan verlopen? Onze Riebedebie-reporter Heidi trok er naartoe en zag dat het goed was

10 om te zien in Blankenberge

Sommige clichés kloppen. Weer of geen weer, aan zee is het altijd genieten. Vier seizoenen lang, maar zeker in de zomer. Benieuwd wat je allemaal kan zien en doen in Blankenberge? Een overzichtje, getest en goedgekeurd door onze reporters!