Zaterdag zaklampwandeling in Arboretum Kalmthout

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, komen structuren van bomen en struiken meer dan ooit tevoorschijn. De planten in de arboretumtuin bereiden zich voor op de winter. Samen met een gids, trek je de tuin in voor een sfeervolle zaklampwandeling. Je krijgt een lampje waarmee je de zilverkleurige naalden van coniferen, de onderkant van boomkruinen en vruchten en zaaddozen van planten laat oplichten, een schitterend effect! De wandeling eindigt waar hij begon, aan de vuurschaal, met een kop warme chocolademelk.

Met dank aan WALFiLLi voor het ter beschikking stellen van de vuurschaal.

Praktisch

  • Zaklampwandeling op zaterdag 10 november 2018.
  • De deuren gaan open om 19 uur, de wandeling start om 19.45 uur.
  • Schrijf je vooraf in via info@arboretumkalmthout.be of per telefoon 03 666 67 41, tickets kun je ter plaatse betalen en afhalen. 
  • Deelname: € 8,5 (jaarkaarthouders € 5 / kinderen -12 jaar € 2,5).
  • Voorzie warme kledij en aangepaste schoenen voor een wandeling op de graspaden. 

De avond eindigt rond 21.30 uur.

In de diepste donkere dagen is het buiten eens zo plezant! Kleed je warm aan en ga een frisse neus halen met Gezellig buiten. Deze activiteiten zetten je zintuigen op scherp. Proef de winter, luister naar poëzie of gezwam over paddenstoelen, bekijk het bos door andere ogen tijdens een reflectortocht of zaklampwandeling en snuif de geur van vers gevallen herfstbladeren op. Voor natuurmensen en sfeerzoekers, groot en klein. www.gezelligbuiten.be