Bestuur zelf een Wavekart op zee!

Onze Belgische kust biedt jou de meest uiteenlopende vormen van ontspanning. Maar als je op zoek bent naar een unieke sensatie op zee en de adrenaline wil voelen stromen door je lichaam, ben je bij WAVEKARTING aan het juiste adres.

Wavekarting

Wavekarting is een uniek concept aan de Belgische kust waar je zonder enige vaarervaring zelf een kleine boot - Wavekart - kan besturen. Samen met een begeleider, die met een aparte veiligheidsboot voorop vaart, kan je op eigen tempo de golven temmen. Een onvergetelijke en zeer toegankelijke ervaring voor jong en oud die kan doorgaan bij zowel zonnige als minder mooie weersomstandigheden.

Doe je liever rustig aan?

Geen probleem. Jij bepaalt zelf de snelheid waarmee je vaart. Ook een rustige rondvaart langs de kustlijn bezorgt je de nodige sensatie. Bovendien zijn onze Wavekarts toegankelijk voor kinderen vanaf vanaf 6/8 jaar en bieden ze plaats voor maximum 3 personen. Tijdens het uur varen wisselen we 5 keer van piloot zodat iedereen die wil het stuur in handen kan nemen!

Ready to ride the waves? Surf naar de Wavekarting-website voor meer info, prijzen en reservaties.

www.wavekarting.com

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwigheden en promoties van Wavekarting? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief en ontvang een kennismakingskorting van maar liefst 10€!