De ZOO - 2018, wat een jaar!

Een waar jubileum want de ZOO bestaat 175 jaar en oh, wat hebben we dat gevierd. We begonnen het jaar met het fantastische musicalspektakel ZOO of Life, waar 713 vrijwilligers en een professionele cast hun schouders onder zetten. Daarnaast was 2018 ook het jaar van de letter T, vraag maar aan brilbeertje Tinka, flamingokuikens Tajo en Tinto of onze allerkleinste spruit, babygorilla T.

2018 was het jaar waarin onze eigen Kai-Mook voor het eerst mama werd in ZOO Planckendael. We zijn zo trots op haar! Maar we zijn tuinen van leven en dood en dus werden we ook niet gespaard van het nodige verdriet. Het verlies van drie olifanten en onze leeuwin Rani sloegen diepe wonden. Nieuw leven was er dan weer bij de giraffen en de zebra's, waar er op vandaag kleine hoefjes rond trippelen. En als kers op de kerstbuche komt er bij de koala's een kleintje uit de buidel piepen!

Wij hebben de allerleukste momenten van het afgelopen jaar nog eens op een rijtje gezet in een echt TOP-filmpje

Voordat we straks het nieuwe jaar inzetten, is het nu tijd om gezellig samen te zijn. Een moment om stil te staan en terug te blikken op de mooiste momenten van 2018. En vooral ook het moment voor de laatste ZOObezoekjes van het jaar! Want vergeet niet, de volledig nieuwe editie van China Light ZOO loopt nog tot en met 13 januari 2019. Onze parken blijven ook met de feestdagen elke dag open.

Beste wensen, lieve mensen. Hopelijk beleven we samen nog vele jaren nieuwsbrief-avonturen. Tot volgend jaar!