Extra week vakantie en nog niets gepland?

Ben je op zoek naar een spannende activiteit om de tieners nog eens buiten te krijgen? Het MOT heeft z’n eigen escape room Op zoek naar het Zwarte Goud!

Deze originele escape room brengt je terug in tijd en ruimte, naar een klein arbeidershuisje van zo’n 100 jaar geleden zoals je er in de stedelijke beluiken vond.

Het is putje winter en het vriest. De steenkool om de kachel mee te verwarmen raakt uitgeput. Kan jij op tijd het 'zwarte goud' vinden? Of raak je verkleumd tot op het bot…

De deur gaat dicht (maar niet op slot) en het spel begint. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je een uitweg zien te vinden. Slaag je er in om de kamer binnen de tijd te verlaten?

Escaperoom Grimbergen

Groot succes

Voor kinderen en jongeren van 8 tot 14 jaar, begeleid door minstens 1 volwassene, voor min. 2 en max. 4 deelnemers. Inschrijven kan telefonisch (02 270 81 11) of per mail (info@mot.be).

Meer info: escape room (mot.be)

De escape room staat er nu een jaar en is een groot succes. Tijdens de voorbije vakanties waren alle tijdsloten in een mum van tijd volzet. Het museum is heel wat gewoon wat zelfbouwprojecten betreft, maar deze escape room is toch wat anders. Onder de bogen van het Guldendal bouwden we een 19de eeuwse arbeiderswoning op ware grootte na. Met allerlei technieken van de decorbouwer maakten we het zo realistisch mogelijk. Missie volbracht!

 

escape room Grimbergen