Hoogzomer in De Gavers!

De zomer van 2019 start veelbelovend. Fantastisch weer, zalig ontspannen in en op het water, enkele nieuwe attracties en een rijk gevulde kalender… De Gavers zijn er klaar voor!

1/ Zomerkalender

Oef... eindelijk zomer, eindelijk vakantie!

En bij vakantie denken we niet alleen aan zon, strand en waterpret maar ook aan leuke events en toffe activiteiten. In onderstaande artikels presenteren we graag onze Zomerkalender 2019!

Op woensdag - Voorstellingen voor kinderen

Ook dit jaar pakken De Gavers uit met een goed gevuld programma met voorstellingen voor kinderen.
In juli en augustus is iedereen van harte welkom in De Doos. Wekelijks op woensdag kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar mee- zingen, spelen, gieren, lachen en brullen tijdens één van de gratis voorstellingen. De voorstellingen beginnen steeds om 14u30.

Naast enkele gevestigde toppers, zoals Clown Rocky en Urkie Purkie, strikten we ook enkele nieuwe acts. Wat te denken van 'Meneer Zee' en 'Meneer Stoffel'. Of 'Jahon' en 'Cie Balltazar' ...

Enkel tijdens Spruitenbal (21 augustus) hebben bezoekers voor het optreden van The Crazy Disco show (om 13u30) een ticketje nodig. Met datzelfde ticketje genieten ze een hele dag van alle randanimatie op het domein. >> Meer weten over Spruitenbal.

>> Ontdek alle voorstellingen.

7 juli - Speelgoedbeurs en Rommelmarkt

Op zondag 7 juli kunnen bezoekers in het provinciaal domein terecht om tweedehands speelgoed te kopen. Samen met de speelgoedbeurs wordt ook een rommelmarkt georganiseerd.
De beurs gaat van 13u tot 18u door in open lucht en is gratis toegankelijk.
130 standhouders zijn ingeschreven. Hiermee is de beurs volzet.

>> Meer weten.

21 juli en 15 augustus - Avondmarkten

Wie graag eens rond slentert op een markt kan op 21 juli en 15 augustus vanaf 16u een bezoekje brengen aan een avondmarkt op het domein.

Ideaal om een dagje Gavers mee af te ronden of om een avondje uit mee te starten. Gezelligheid troef!

>> Meer weten.

10 en 11 augustus - Titan Swim

Heel de zomer trekt Titan Swim met drijvende opblaas constructies door Nederland en België. En ook dit jaar houdt Titan Swim halt in De Gavers. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus om precies te zijn.

Ofwel pletsen bezoekers zelf door de Gaversplas en klauteren ze over tal van obstakels, ofwel blijven ze veilig aan wal en genieten ze zo van dit unieke spektakel.

>> Meer weten.

15 augustus - Vuurshow en Vuurwerk

15 augustus is een topdag in De Gavers! Je kan er een hele dag vertoeven. Om 11u openen de loketten van het ‘Strand’, ‘Watersport’ en ‘Sport en spel’. Om 16u start de avondmarkt en om 21u40 steekt Hot Rod het vuur aan de lont voor een ludieke vuurshow. Aansluitend is er het jaarlijkse vuurwerk langs het water.

>> Meer weten.

21 augustus - Spruitenbal

Spruitenbal is een keitoffe doedag voor kinderen van 6 tot 12 jaar, hun vriendjes, hun mama's, papa's, begeleiders en iedereen die er zin in heeft!

Op woensdag 21 augustus zetten wij het domein van 10u tot 16u vol met springkastelen, zijn er grimeurs aan het werk, knutsel je mee in één van de workshops, probeer je de avontuurlijke attracties uit en geniet je van enkele toffe animaties.

Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 5 EUR. Hun begeleiders 3 EUR. Inschrijven is enkel nodig voor groepen vanaf 20 personen.

>> Meer weten.
 

2/ Recreatie voor iedereen

Niet alleen de opgesomde evenementen nodigen toeristen en recreanten uit voor een bezoekje aan De Gavers. Ook het permanente aanbod zorgt voor heel wat plezier! En ook daar zijn er weer wat nieuwtjes te spotten.

Lasershoot: een schot in de roos!

Deze recent gelanceerde activiteit is meteen populair! Verjaardagsfeestjes, teambuildings, bedrijfsuitstappen, vrijgezellenfeestjes...

Op enkele weken tijd probeerden al heel wat bezoekers de lasershoot uit. Nog veel meer groepen reserveerden ondertussen al hun uurtje actie in de Gavers!

In juli en augustus starten er elke dag sessies om 13, 14, 15, 16, 17 en 18 uur. De prijs per persoon bedraagt 10 EUR. En wat leuk is, ook individuele bezoekers kunnen hier aan deelnemen.

>> Meer weten.

Rondhangen op het strand

Bij mooi weer is het altijd heerlijk vertoeven op het afgesloten zandstrand van 5.000 m². En dit jaar is dat misschien nog net iets meer het geval dan vorig jaar!

Naast de waterspeeltuin voor kinderen werd er vorig jaar al een springkussen geplaatst. En deze zomer brengen hangmatten en -stoeltjes nog meer kleur op het strand. Deze laatste kan je ontlenen aan 5 EUR/verhuurbeurt.

Heerlijk relaxen op het strand in het binnenland!

>> Meer weten.