Kerst in Historium

Vanaf 1 december kan je genieten van een wonderlijke kerstdecoratie in Historium Brugge. Het historische gebouw waarin de attractie gehuisvest is wordt tijdens de hele kerstperiode versierd met besneeuwde bomen, rode en gouden appels, candycones, cadeau's, slingers en kerstlichtjes. Kom langs en volg het spoor van verscheidene grote bruine wouddieren. Ontdek jij de eekhoorns, uilen, vossen en herten?

Ook op de Kerstmarkt voor Historium is het genieten. Bij de vele kraampjes kan je eten, drinken of traditionele spulletjes kopen. Ook is er een ijsbaan, waar je kunt schaatsen.

Heb je het koud gekregen van het schaatsen op de ijsbaan voor Historium? Kom je dan opwarmen in het Duvelorium of op het Duvelorium terras waar de terrasbranders een heerlijke warme gloed geven en de winterdranken je ook vanbinnen lekker opwarmen. Kom genieten van een glüwhein of een heerlijke Chouffe Coffee (koffielikeur). In het Duvelorium worden, naast het traditionele aanbod, ook de winterbieren N’Ice Chouffe en De Koninck Winter geserveerd.

Tot en met 4 januari kan je je laten onderdompelen in de wereld van hobbits en hobs, elfen, dwergen, jagers, magiërs en duivelse figuren in een decor van onherbergzame natuur, geheimzinnige wouden en 350 ton ijs! Voor een onvergetelijke dag kan je combitickets voor Historium en Ice Magic kopen aan de balie's van beide attracties. Tickets voor volwassenen kosten 20,50 euro, voor kinderen 13 euro.

Meer info: www.historium.be
Like Historium op Facebook: www.facebook.com/Historium