LAGO voorspelt 30°C en waterpret tijdens de paasvakantie!

De paasvakantie staat voor de deur en dat betekent extra veel quality-time met het gezin. We kijken uit naar zonnig terrasjesweer, een gezellige daguitstap naar de kust, leuke buitenspeeltuinen en pretparken, … 

Jammer genoeg vertoont het weerbeeld aprilse grillen. Maar vooraleer je halsoverkop een peperdure last minute vliegtuigvakantie boekt en urenlang wacht op een vlucht die geannuleerd wordt omwille van stakingen, bekijk dan best even de weersvoorspellingen in de LAGO-zwemparadijzen. Dit zijn acht subtropische plaatsen in België om te ontdekken. De zon schijnt er 7/7, het is er altijd 30°C en je beleeft er een onvergetelijk dagje vakantie gevuld met waterpret en spetterende paasactiviteiten.

Water op zijn plezantst!

In de LAGO-zwemparadijzen ontdekken de allerkleinsten vanaf 3 maanden voor het eerst water op zijn plezantst. Ze spetteren erop los in de warme kinderbaden. Echte sensatiezoekers zetten zich schrap voor een adembenemende rit door de spectaculaire glijbanen. Voor zij die liever met twee door de waterglijbanen roetsjen zijn er de leuke familiale bandenglijbanen. Wateravonturiers wagen zich aan de grote golven in het golfslagbad of laten zich meevoeren door de snelle waterstroming in de woeste wildwaterbaan. De pret is niet te stoppen!

Wil je een unieke en duizelingwekkende afdaling door snelstromend water meemaken? Plan dan zeker een uitstap naar het nieuwste zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide. Op 6 april, één maand na de brand, opent het subtropisch gedeelte met de langste wildwaterbaan van de Benelux.

In verschillende LAGO-zwemparadijzen profiteer je van een prettige duik in openlucht. Weer of geen weer, de verwarmde buitenbaden zijn in de meeste LAGO-waterparken dagelijks geopend en aangenaam warm (29°C).

Even op adem komen?

Snuif dan de vakantiesfeer op aan de zwemmersbar waar je in badkleding een verfrissend drankje of een lekkere versnapering kan bestellen. Na het avontuur is het tijd voor een watermassage in de warme lagune en wat ontspanning in de sauna’s.

En hoe kun je een leuke gezinsuitstap beter afsluiten dan met een heerlijk diner in het kindvriendelijke Rest-eau-café? De gevarieerde menukaart valt bij iedereen in de smaak. Zijn de weergoden toch goed geluimd, dan is er altijd wel een zonnig plekje op het buitenterras.

Spetterend paasprogramma

Bij de LAGO-zwemparadijzen beleef je heel het jaar door waterpret à volonté, maar tijdens de vakantie staat er knotsgekke paaspret op het programma: paaseitjes rapen in het water, raadselachtige puzzels, een avontuurlijk hindernissenparcours, meet-and-greets met de mascottes en nog véél meer.

Op zondag 21 april wordt er in verschillende LAGO-zwemparadijzen een overheerlijke paasbrunch georganiseerd. Dit wordt een onvergetelijk paasfeest, een gezellig ontbijt met vrienden of familie in combinatie met waterpret. Snel reserveren is de boodschap.

Meer water, meer plezier

Beleef 7 dagen op 7 eindeloos waterpret in de acht LAGO-zwemparadijzen met vestiging in Beveren, Brugge, Eupen, Gent, Lier, Mons, en Pelt. Vanaf 6 april beleef je nog ‘meer water, meer plezier’ in het nieuwste centrum LAGO Kortrijk Weide. Het aanbod en het vakantieprogramma kan je terugvinden op onze website www.lago.be en onze Facebook-pagina’s!