Last-minute uitstapjes voor Vaderdag

Nog geen cadeau voor Vaderdag dit weekend? Wat dacht je van een last-minute uitstapje? Wij hebben er alvast 4 voor jullie geselecteerd:1. Een vaderdagontbijt op een bootje
Wil je je papa eens echt verrassen deze Vaderdag? Organiseer dan eens een ontbijt op een bootje. Vaar zelf de Gentse binnenstad en de Leie af terwijl vader kan genieten van een welverdiend ontbijt.

Bootjes kunnen  hier gehuurd worden.

2. Een bezoekje aan het Bierkasteel
Al eens gehoord van het ‘Het Bierkasteel’?  Een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen… dit alles krijg er een nieuwe dimensie die u niet voor mogelijk hield! Een ideaal uitstapje waarmee je gegarandeerd zal scoren bij je vader!

Meer info vind je hier

3. Auto's spotten in Brussel
Mannen en auto's zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus waarom eens geen uitje plannen richting Brussel om er een bezoek te brengen aan Autoworld. Dit museum is ondergebracht in de exclusieve hallen van het Jubelpark, één van de pronkstukken van ons architecturaal erfgoed in het hart van Brussel. Meer dan 250 voertuigen van verschillende origine getuigen van de verbazingwekkende ontwikkeling van de auto binnen een tijdsspanne van meer dan een eeuw. Hier kom je echt alles te weten over de geschiedenis van de auto! Het is eens wat anders om op Vaderdag te doen!

Meer info vind je hier

4. Fietsen in het Scheldeland
Een prachtige streek om te gaan fietsen is het Scheldeland, een ideale uitstap om samen te doen op Vaderdag. Met als hoogtepunt van de dag een stop bij kasteel d'Ursel in Hingene waar je heerlijk samen kan picknicken.

Meer info over kasteel d'Ursel vind je hier

Prettige vaderdag aan alle papa's!
Deel zeker foto's van jullie uitstappen via onze Facebookpagina of tag ons via Instagram met #riebedebie!