Magisch en sfeervol Putteke Winter strijkt neer in negen domeinen in drie provincies

De herfst is ingezet en dat doet ons dromen van een sfeervol Putteke Winter! Verschillende domeinen hullen zichzelf tijdens de komende maanden in een magische sprookjessfeer tijdens deze gezellige winterwandeling. De wandeling wordt sfeervol licht en onderweg kom je langs mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe vuurshows. Bij live muziek geniet van je een lekkere chocolademelk, glühwein of jenever.

Provinciedomein Kessel-Lo bijt opnieuw de spits af tijdens het Magisch Slotfeest op 9 oktober. Op 21 november organiseert Het Vinne zijn Putteke Winter en op 28 november doet ook Recreatiedomein Keiheuvel weer mee. Begin december is het de beurt aan Provinciaal Recreatiedomein De Schorre (4 en 5 december) en provinciedomein Halve Maan (5 december). Ook De Lilse Bergen (12 december), De Gavers (18 december) en het Zilvermeer (18 december)  organiseren Putteke Winter in december. Provinciedomein Huizingen sluit af op 16 januari.

Laat je betoveren

Putteke Winter in De Schorre blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en is daarmee de oudste  in de reeks. Putteke Winter ontstond in dit provinciaal domein in Boom als gezellig buurtevenement. Het evenement groeide uit tot zo’n succes dat het over twee avonden werd georganiseerd. Verschillende recreatiedomeinen reageerden enthousiast en startten met een eigen ‘Putteke Winter’. Putteke Winter streek de laatste jaren niet alleen neer in de provincie Antwerpen, maar ook in de provincie Vlaams-Brabant. En sinds vorig jaar met domein De Gavers in Harelbeke ook in de provincie West-Vlaanderen! Vorig jaar kregen de domeinen in totaal maar liefst 37.000 bezoekers over de vloer. Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt! Alle data, locaties en meer info op www.puttekewinter.be

Foto: Copyright: De Schorre - Fenn Photography