Nieuwigheden en onderwaterexpositie kleuren zomer S&R Dommelslag

Niets voelt zo zomers aan als een dag met het hele gezin aan een verfrissend zwembad met een lekker drankje erbij. Bij S&R Dommelslag is dat vakantiegevoel nooit veraf met een heerlijk buitenaanbod met zwembad, bovendien is er geïnvesteerd in comfortabele ligbedden en een superplezante buikschuifglijbaan. Bij slecht weer vindt de waterpret binnen plaats met het nagelnieuwe Wipe-Out-hindernissenparcours. Ook voor een portie cultuur kan je deze zomervakantie bij S&R Dommelslag terecht. In het kader van het Internationaal Fotofestival Overpelt, Lens op de Mens, kan de bezoeker al zwemmend genieten van een onderwaterexpositie van fotograaf Guy Schotte. Op zondag 23 juli kunnen fotografieliefhebbers zelf de handen uit de mouwen steken met een onderwaterperformance en bijhorende workshop. Een ding is alvast zeker: de zomer biedt voor ieder wat wils in het zwemparadijs!


Zen-sationeel zomeraanbod

Deze zomer staat synoniem voor sensatie en ontspanning bij S&R Dommelslag. Bij mooi weer is het zalig buiten toeven: een heerlijk buitenzwembad, compleet met ligweide en splinternieuwe ligbedden, bezorgt je in geen tijd een instant vakantiegevoel. Ook de spectaculaire buikschuifglijbaan zal ongetwijfeld voor heel wat lachende gezichten zorgen. Vinnie, de mascotte van het zwemparadijs, komt bovendien elke dinsdag en donderdag van 15u00 tot 16u00 voor alle kleine wateravonturiers langs.

Bij slecht weer vindt de pret binnen plaats met het nagelnieuwe Wipe-Out-hindernissenparcours, een aanvulling op het bestaande aanbod met een wildwaterbaan, 110-meter-lange glijbaan, golfslagbad en kinderbaden. Met temperaturen die altijd 30 graden aangeven, hoef je dus zeker niet ver te reizen voor dat paradijselijke vakantiegevoel. Ideaal voor een zogenaamde staycation, oftewel een vakantie dichtbij huis!

Unieke onderwaterexpositie van Guy Schotte

Fotografieliefhebbers strijken tot en met donderdag 31 augustus 2017 neer in Overpelt voor het Internationaal Fotofestival, ‘Lens op de Mens’. Daarbij is S&R Dommelslag zeker een bezoek waard omwille van de unieke foto-ervaring om drie levensgrote foto’s van fotograaf Guy Schotte op de bodem van het zwembad te aanschouwen. Al
zwemmend kunst ontdekken: het is een bijzonder samengaan van cultuur en sport! Deze samenwerking met de onderwaterfotograaf wordt verdergezet in het Rest-eau-café, waar tevens een expositie plaatsvindt.

Zelf proeven van onderwaterperformance

Om professionele -en amateurfotografen te laten proeven van deze unieke onderwaterkunst, organiseert Guy Schotte samen met S&R Dommelslag op zondag 23 juli een workshop waar de professionele – of amateurfotograaf naast praktische tips en tricks naar huis gaat met eigen onderwaterbeelden. Wie dit graag van op de eerste rij wil meemaken zonder zelf achter de camera plaats te nemen, is meer dan welkom om dit van op de tribune te volgen.

Gratis ijsjes om start van de zomer te vieren

Op vrijdag 30 juni trapt het zwemparadijs, in samenwerking met Ijsboerke, een zomer vol waterplezier officieel op gang met de inhuldiging van het hindernissenparcours Wipe-Out en gratis ijsjes voor elke bezoeker. Met dat nieuwe parcours, de buikschuifglijbaan, ligbedden en de onderwaterexpositie geeft S&R Dommelslag alvast de aanzet voor een ideale, en vooral zomerse dag vakantie met het hele gezin!

Meer info op: www.sr-dommelslag.be