Nocturne AquaShow in Boudewijn Seapark

Na het succes van vorige jaren presenteert Boudewijn Seapark de 3e editie van de Nocturne AquaShow.

Opnieuw zullen dolfijnen én zeeleeuwen, samen met de trainers, het beste van zichzelf geven in een nieuwe productie. Het dolfinarium krijgt een feeërieke belichting en een gigantisch watergordijn op het podium met oogverblindende lichteffecten. De passende muziek brengt je verder volledig in kerstsfeer.

Met optreden Scala!

Op 26 en 27 december verwelkomen we het wereldbekende meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers in de show. Ze zingen naast én op het water. Scala breng muziek die perfect past in deze show: zowel bekende uptempo hits (U2, Coldplay,...) als ingetogen kerstliedjes, telkens gebracht in de eigenzinnige versie van Scala. De magische stemmen van dit koor, gecombineerd met prachtige dolfijnensprongen, zullen ieders hart kunnen bekoren. Kippenvelmomenten gegarandeerd!

Combineer met Bobo’s Indoor en Boudewijn IJspiste

Voor wie er een gezellige daguitstap van wil maken met de kids, kan de AquaShow combineren met  Bobo’s Indoor én de Boudewijn IJspiste (nieuw) voor een hele dag plezier.

Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speeldorp voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 m² groot en telt 15 attracties! Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunnen klauteren en klimmen. Er is ook een megagroot ballenbad, een kettingmolen, coole botsautootjes, een droptower, een 17 meter hoge klimvulkaan en een avontuurlijke speelkooi.

NIEUW: tijdens de kerstvakantie is Bobo’s Indoor doorlopend open vanaf 10u tot 17u30. Over de middag kunnen bezoekers terecht in het restaurant van Bobo’s Indoor (nieuw) voor een lekkere snack of warme maaltijd.

Boudewijn IJspiste biedt schaatsplezier voor jong en oud. De piste is overdekt en 2.000 m² groot. Voor de kleintjes zijn er verstelbare schaatsen met dubbele ijzertjes beschikbaar vanaf maat 23.

Praktische info

Data en uurregeling

Data: dagelijks van 20 december t.e.m. 4 januari (uitgezonderd 24, 25, 31 december en 1 januari)

Bobo’s Indoor: 10u - 17.30u
Boudewijn IJspiste: 10u - 12u en 14u -17u30

Nocturne AquaShow: 17.30u - 18.30u

Prijzen

Ticket Nocturne AquaShow (excl. 26-27/12): € 19,50
TrioTicket Nocturne AquaShow + Indoor + IJspiste (excl. 26-27/12): € 23

Ticket Nocturne AquaShow met Scala (26-27/12): € 27

TrioTicket Nocturne AquaShow met Scala + Indoor + IJspiste (26-27/12): € 29

Gratis parking.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.boudewijnseapark.be of aan de deur.

Meer praktische info:  www.365ontdekkingsdagen.be/attractie/boudewijn-seapark