Riebedebie met...lifestyleblogger Saar Vandegaer

Zeg niet zomaar Saar tegen Saar Vandegaer! Op haar lifestyleblog lees je meer dan enkel beauty en interieur. Als zelfstandige onderneemster en drukbezette mama van twee deelt ze ook leuke uittips om met kinderen te doen, zoals leuke travel reportages of tips dichter bij huis. Benieuwd waar zij je naartoe stuurt?

Hey Saar, wat is voor jou de ideale daguitstap?
Een dagje weg met het gezin. Een leuke balans tussen activiteiten en gezelligheid. We zijn wel genieters moet ik eerlijk bekennen dus zo even ergens een tussenstop op tijd en stond voor een heerlijke cappuccino vind ik toch wel een must. Ik ben wel een wandeltype dus af en toe gaan we wel eens met de hond en kinderen in het bos wandelen op zondag en daarna genieten we dan van een heerlijke koffie met een lekkere pannenkoek. Dat vind ik op en top ontspanning! Genieten van mekaar in de gezonde buitenlucht. Laatst ging ik naar de Zoo van Antwerpen met de trein. Altijd super gezellig om te doen. Ivonne deed even haar eigen zoektochtje naar alle babydieren.


"Genieten van elkaar in de gezonde buitenlucht vind ik op en top ontspanning!"


Waar mogen ze jou altijd voor wakker bellen?
Voor een citytripje :-). We zijn net terug van een weekendje Londen met de kinderen en ik vond dat zalig. In een stad is er altijd wel iets te doen, te ontdekken. Een leuk evenwicht tussen cultuur en ontspanning. Zei ik al dat we levensgenieters zijn? Ik hou ervan om nieuwe adresjes te ontdekken. Ik heb een zwak voor originele interieurwinkels en snuister graag rond op lokale markten. Al moet ik bekennen dat ik wel wat afstand probeer te nemen van te drukke plaatsen.

Welke attractie in jouw buurt is onmisbaar voor jou?
Wij brengen echt heel graag een bezoekje aan Bokrijk. De winteravonden in de kerstperiode of gaan fietsen tussen het water in de zomer. Het is er altijd wel fijn. De speeltuin  is zo leuk voor de kinderen. Het is niet zo ver rijden van bij ons dus we gaan er graag regelmatig langs.

Wat zijn je favoriete trekpleisters aan de kust?
We gaan elke zomer eens naar zee en liefst blijven we dan eens overnachten. Onze favoriete badstad is Oostende omdat het een stad is die zoveel te bieden heeft. Gewoon de frisse, gezonde lucht gaan opsnuiven met een wandeling op het strand. Mijn favoriete winkeladresjes een bezoekje brengen, lekker gaan eten en eens de tram nemen naar een andere badstad. Met de kinderen eens naar Plopsaland of Sealife. RAVERSYDE: Atlantikwall / ANNO 1465 / Natuurpark brachten we ooit ook een bezoekje, maar daar wil ik zeker nog eens naartoe.

Welke attractie staat er zeker nog op jouw bucketlist?
Het Zwin wil ik absoluut nog eens met de kinderen gaan doen, maar evenzeer met Bernard (onze hond). Ik bezocht het park ooit in de lagere school en dat is me enorm goed bijgebleven. Ik wil graag de kinderen er mee naartoe nemen en het eens gaan ontdekken!

Meer lezen over Saar? Volg haar blog www.nietzomaarsaar.be of volg haar via Instagram.

Op zoek naar meer leuke uittips voor een fijne daguitstap? Check dan zeker even onze ACTIVITEITENZOEKER.