S&R wordt LAGO!

S&R De Meerminnen krijgt nieuwe naam

Groot nieuws in zwembadland, want de zes S&R-zwemparadijzen veranderen van naam, zo ook S&R De Meerminnen. Vanaf vandaag mag het zwemparadijs in Beveren zich een LAGO-zwemparadijs noemen. ‘LAGO’ roept vakantiegevoel op, waarbij avontuur en waterbeleving in een warme omgeving centraal staan. Nu alle LAGO-zwemparadijzen over een gelijkaardig uitgebreid zwemaanbod beschikken, belichten deze nieuwe naam en logo sterker waar het bedrijf voor staat, namelijk een ontspannende dag vakantie met het hele gezin en dat dichtbij huis. De nieuwe naam luidt een spetterend jaar in voor LAGO Beveren De Meerminnen. Binnenkort mag het zwemparadijs een nieuwe spectaculaire glijbaan verwelkomen!

Happy Together

De nieuwe naam en bijhorend logo kaderen in het centrale idee ‘Happy Together’, waarbij de LAGOzwemparadijzen inzetten op de ideale (halve) daguitstap voor jong en oud. Quality time doorbrengen met het hele gezin, tijd spenderen met de kinderen, vrienden en familie zijn namelijk factoren die steeds belangrijker worden in onze samenleving. Deze lopen dan ook als rode draad doorheen de totaalbeleving.

Overal uniform LAGO-aanbod

Vorig jaar investeerde het bedrijf nog in tal van uitbreidingen. Door deze investeringen beschikt elk LAGOzwemparadijs intussen over een gelijkaardig, uitgebreid recreatief aanbod wat nu weerspiegeld wordt in een nieuwe naam. Deze nieuwe naam laat echter ook ruimte voor de eigen lokale, unieke accenten. Op die manier voelt een bezoek aan een LAGO-zwemparadijs enerzijds aan als vertrouwd, maar anderzijds bij elke vestiging ook weer als verrassend.

Verjaardagsfeestjes boeken via smartphone

Met deze naamswijziging verwelkomt de groep tevens een nieuwe website. Deze spitst zich toe op comptabiliteit op de smartphone, aangezien intussen meer dan 70% van de bezoekers de website via hun telefoon bezoekt. Het zal daarnaast nog voor de zomer mogelijk zijn om de immens populaire verjaardagsfeestjes online, en dus ook van op je smartphone, te boeken.

Nieuwe centra

De campagne rond de nieuwe naam komt mooi op tijd voor de opening van het nieuwe zwemparadijs in Zwevegem eind juni 2018. Met Zwevegem en de komende vestiging in Kortrijk blijft LAGO groeien om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van heel wat subtropische waterpret.

Nieuwe spectaculaire glijbaan

Bovendien luidt deze naam de start van een bijzonder jaar in voor LAGO Beveren De Meerminnen. Later dit jaar mag het zwemparadijs namelijk een spectaculaire nieuwe glijbaan verwelkomen! Deze sensatie zal heel wat avontuurlijke waterratten, jong en oud, kunnen bekoren en vormt de geschikte aanvulling voor de huidige bandenglijbaan. Het aftellen naar de opening kan alvast beginnen!

Wie wil proeven van de nieuwe LAGO-naam kan vanaf 1 februari terecht op de nieuwe website www.lago.be en 7 dagen op 7 in de zes huidige zwemparadijzen, waaronder dat van Beveren.