Zo.10 juni: Rozenfeest en Kunstroute luiden fleurige zomer in

Kom aanstaande zondag 10 juni genieten van rozengeur en zonneschijn in de prachtige rozentuin van het Rivierenhof. Onder de prachtige beuken van de Parkweg kun je tijdens het Rozenfeest rozen kopen, advies vragen aan experten en genieten van hartverwarmende animatie en proevertjes geïnspireerd door de koningin der bloemen.

Ook kunst- en crealiefhebbers halen op zondag 10 juni 2018 het hart op in het Rivierenhof. Want naast floraal plezier zijn er ook de talrijke kraampjes van Kunstroute te ontdekken met lokale, handgemaakte creaties en kunstwerkjes. Op het danspodium tonen de Deurnse verenigingen dan weer het beste van zichzelf.

Kortom, een jaarlijkse afspraak om niet te missen. Want zoals iedereen weet, luiden het Rozenfeest en Kunstroute als van her samen het begin in van een alweer een heerlijke zomer in het park. Het Rivierenhof verwacht je tussen 11u en 18u.

PRAKTISCH

Wanneer en waar:
Zondag 10 juni 2018 van 11u tot 18u in provinciaal groendomein Rivierenhof, langsheen de Parkweg tussen het kasteel Rivierenhof en de Rozentuin, 2100 Deurne.

Toegang:
Gratis! Vooraf inschrijven is niet nodig.
Meer info bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

Social media:
www.facebook.com > Rivierenhof
www.twitter.com > DeDomeinen

Websites:
www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

FotoHet jaarlijkse Rozenfeest met Kunstroute lokt altijd veel volk naar het Rivierenhof - Copyright: PGRA