Zie, doe en beleef je zomer in PAKAWI park !

Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de een al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen.  Maar een bezoek aan PAKAWI park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal.

In PAKAWI Park zie je niet alleen met je eigen ogen hoe olifanten een modderbad nemen op de Afrikaanse savanne. Je voelt ook hoe de druppels water die van dat heerlijke tafereel opdwarrelen, tegen je gelaat plenzen. Je waant jezelf op expeditie als je vanaf de loopbrug tussen de kruinen van de bomen stilletjes observeert hoe wolven en beren samenleven. En je voelt je betoverd en verwonderd wanneer de meest kleurrijke vogels vlak voor je neus voorbij vliegen in een exotische plantentuin. 

PAKAWI Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. We willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen. 

Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

Pakawi Park • Bukenberg 45 • B-2491 Olmen-Balen T +32 14 30 98 82 • F +32 14 30 23 46 info@pakawipark.bewww.pakawipark.be 

Straat
Bukenberg
Nummer
45
Stad
Olmen
Postcode
2491
Telefoon
+32 (0)14 30 98 82
Email 1
info@pakawipark.be
Categorieën
Video
Adres

Bukenberg 45
2491 Olmen
België

Image
Pakawi Park
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.1284, 5.14559
Intro

Beleef de dieren zoals nergens anders! Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dag dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring!