Plopsaland De Panne: meer dan 50 attracties voor jong & oud!

Confetti, slingers en magische bubbels kleuren de hemel want het meest bezochte pretpark van België viert dit jaar haar 20e verjaardag! Kom meevieren en geniet van nog meer liveshows, nog meer Meet & Greets en nog meer animatie. En vergeet de meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties, waaronder de gloednieuwe DinoSplash, niet! Er valt voor iedereen wat te beleven!

De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de K3 Roller Skater, het Bos van Plop, de razendspannende Wickie The Battle of in het volledig overdekte Mayaland.

En voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, waagt zich aan een avontuurlijke rit op de gloednieuwe DinoSplash doorheen een prehistorisch landschap met levensechte, bewegende dinosaurussen en kolkende vulkanen. Nood aan nog meer thrills? Raas tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride, test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Straat
De Pannelaan
Nummer
68
Stad
De Panne
Postcode
8660
Telefoon
058/42.02.02
Email 1
info@plopsa.be
Flickr
https://www.flickr.com/photos/plopsaparks/
Youtube
http://www.youtube.com/user/Plopsaparcs
Video
Adres

De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Image
Plopsaland De Panne
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.0814, 2.59939
Intro

Het meest bezochte pretpark van België heeft er een parel bij: The Ride to Happiness by Tomorrowland, uniek in Europa! Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven!