Het Sportimonium is opnieuw open

Bezoekers in topvorm zijn opnieuw welkom voor een spurt door de sportgeschiedenis en onze nieuwe expo Breaking Boundaries ‘De Olympische Spelen van Antwerpen 1920 tot Tokio 2020'.

Tijdreizen weer mogelijk in het Gallo-Romeins Museum

Vanaf vrijdag 29 mei verwelkomt het Gallo-Romeins Museum opnieuw bezoekers. Ze kunnen er comfortabel en veilig genieten van zowel de permanente expositie ‘Van neanderthaler tot Gallo-Romein’ als de tijdelijke tentoonstelling ‘Dacia Felix’. De goud- en zilverschatten van Daciërs en Geten, fascinerende volkeren uit het oude Roemenië, staan er nog te blinken tot 2 augustus. Daarna moeten ze onherroepelijk terug naar hun thuisland.

LAGO klaar op de startblokken

De opluchting bij LAGO zwemparadijzen is groot nu de eerste stapjes naar een volledige heropening van de sport- en recreatiecentra ingezet werden en al enkele teamleden weer op de startblokken staan.

Turnhouts museumdepot krijgt primeur voor digitale presentatie

De Belgische afdeling van ICOM – International Council of Museums - wil musea in de toekomst helpen om hun collectie digitaal te presenteren door een betaalbare applicatie aan te bieden

Welkom terug! Wij zijn open!

Vanaf 1 juni kan het grote publiek opnieuw een bezoekje komen brengen aan ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael onder strikte voorwaarden.

SEA LIFE Blankenberge viert 25e verjaardag

Een verjaardagstaart voor de otters, zeeleeuwen, haaien, koeneusroggen en zeeschildpad want SEA LIFE Blankenberge viert 25e verjaardag!

Belgoparks neemt maatregelen voor een veilige heropening van de Belgische pretparken

Belgoparks, de vereniging van Belgische attractieparken, neemt gezamenlijke initiatieven om een veilige heropening van de pretparken in België mogelijk te maken.

Alden Biesen brengt wereldtop naar Bilzen

Vier orgelrecitals van wereldniveau geven het startschot voor het 800ste jubileumjaar van Alden Biesen.

Hamamelisfeesten

Grootste collectie toverhazelaars van Europa nu in bloei!

Bobbejaanland stelt nieuw spookhuis Yummy voor

Bobbejaanland staat deze maand traditiegetrouw helemaal in het teken van Halloween. Het evenement wordt ieder jaar groter en gruwelijker. Ben jij ook van de partij?

Vier Halloween met de hele familie in Bellewaerde

Halloween vieren met de hele familie? Dat doe je in Bellewaerde!

Drukke periode in het zeehondenopvangcentrum van SEA LIFE Blankenberge

Het enige zeehondenopvangcentrum van België verzorgt op dit moment 8 zeehonden.