510 ha recreatie en natuur

Ravotten kan je in de speeltuin met waterspeelplaats. Tijdens het seizoen kan je een rondrit maken met het treintje, bootjevaren, minigolfen en de verkeersregels leren in het verkeerspark. Voor fietsers (eigen of gehuurde fiets) en wandelaars zijn bewegwijzerde routes uitgewerkt. Er is ook het MOLA, het provinciaal molencentrum.

Ontdek ook de sportsite met oa een 50m binnenzwembad, een recreatiezone met glijbaan en stroomversnelling. Tijdens de zomermaanden kan je afkoelen in een van onze buitenbaden. De loopomlopen, fietsparcours, skeelerpiste, skateramps en het politieparcours kan je gratis gebruiken. Je kan hier ook terecht voor Padel. Golfers kunnen een balletje slaan op golf Puyenbroeck, een publieke golf.

Even uitblazen doe je in één van de restaurants of cafetaria's. Wie langer wil blijven, kan terecht op onze viersterren camping of caravanning. Op de sportsite vind je een sportverblijf dat kan afgehuurd worden voor sportstages, schoolsportklassen ed.

Straat
Puyenbrug
Nummer
1A
Stad
Wachtebeke
Postcode
9185
Telefoon
09/342.42 42
Email 1
puyenbroeck@oost-vlaanderen.be
Video
Adres

Puyenbrug 1A
9185 Wachtebeke
België

Image
Provinciaal domein Puyenbroeck
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.1519, 3.86433
Intro

In dit veelzijdige recreatiedomein kan je je uitleven in de (water)speeltuin. Daarnaast vind je hier ook een avontuurlijk landschapspark met onder andere een blotevoetenpad en uitkijktoren.