Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Een put vol pit!

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre is de ideale plek voor een dagje heerlijk ontspannen! Ontdek de prachtige natuur tijdens een wandel- of fietstocht, kom minigolf spelen of waterfietsen en geniet op het terras van de brasserie van een verdiende pauze. Kinderen kunnen ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin (aangepast aan rolstoelgebruikers). Naast rustig genieten kun je hier ook actief sporten. Leef je uit op de klimtoren of volg een initiatie mountainboarden, deltavliegen, parapenten, kajakpolo, hockey,... Rond en door het domein lopen wandel- en fietsknooppuntroutes en aan de onthaalbalie kun je fietsen ontlenen. De Schorre is ook bekend voor evenementen als Tomorrowland, Spartacus Run, Planten- & Ambachtendag, Schorremorrie, Xtreme Xperience en Putteke Winter. De volledige kalender vind je op www.deschorre.be. De Schorre is een oude kleiput en ligt in hartje Rupelstreek, centraal tussen Antwerpen, Mechelen en Brussel, en is vlot bereikbaar.

Straat
SCHOMMELEI
Nummer
1
Stad
Boom
Postcode
2850
Telefoon
03/880.76.00
Email 1
onthaal@deschorre.be
Flickr
https://www.flickr.com/photos/provant/collections/72157615377288868/
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCcvjzpE2YeYl3EOWRHl_72w
Video
Adres

Schommelei 1
2850 Boom
Belgiƫ

Image
Provinciaal recreatiedomein De Schorre
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.0881, 4.37895
Intro

Neem je rugzak en kom op avontuur met je gezin: zoek de magische trollen, ontdek het Barrevoetspad, skate, hinkel, speel en geniet thuis na met het De Schorre Doeboek.

Zoekmachine verbeteringen
recreatie recreatiedomein sport waterfiets minigolf blotevoetenpad wandelen fietsen hinkelpad trollen trollenbos trollenwandeling trollenzoektocht reuzen speeltuin brasserie barrevoetspad vergaderen teambuilding klimmen avontuur skate skatepark