Het Zilvermeer is een begrip in de toeristische wereld! De zwemvijver heeft glashelder water en een uniek witzandstrand. Fonteinen, waterschermen en -kolken maken de waterpret compleet. De waterglijbanen en de water- en zandspeelplaats zijn een echte trekpleister voor het jonge grut. De veilige peuterspeeltuin, de waterspeeltuin en de uitdagende avonturenspeeltuin staan garant voor urenlang speelplezier. Op het domein kun je roeien, waterfietsen, minigolfen, of een ritje maken met de elektrische minicars of op het gocartsparcours. Sportievelingen kunnen terecht op moderne sportvelden, het hoogteparcours, de avonturentoren, de Finse piste, vissen of een fiets of e-bike huren. Surfen, zeilen en kajakken kunnen in groep en na reservatie (014-82 95 04). De toervaarthaven biedt een prachtig uitzicht over het kanaalmeer.

En waarom niet langer dan een dag van dit alles genieten? Reserveer uw verblijf op onze 4* camping, in een blokhut, kampeerhut, de 100% toegankelijke vakantiewoningen of het bivakhuis.

Straat
ZILVERMEERLAAN
Nummer
2
Stad
Mol
Postcode
2400
Telefoon
+32(0)14 82 95 00
Email 1
info@zilvermeer.be
Video
Adres

Zilvermeerlaan 2
2400 Mol
België

Image
Provinciaal recreatiedomein Zilvermeer
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.2231, 5.1666
Intro

De grootste troef is het prachtige, hagelwitte strand met de heldere zwemvijver. Verschillende speeltuinen en recreatie- en sportmogelijkheden wachten op jou! Bovendien zijn er ook tal van overnachtingsmogelijkheden aanwezig.