SARALAND: Een superdag voor de hele familie! Voor jong en oud!

Onze indoor mini golf "De Mijn". Licht, geluid en geur zorgen voor een avontuurlijk parcours. Een prachtig en spannend twee uur durend avontuur. UNIEK IN EUROPA en winnaar van de THEA award.

Het zwemparadijs “Aquapolis” is een wervelende waterwereld voor klein en groot.  Het interactieve kabouterbad zorgt voor het grootste plezier bij de allerkleinsten.
Het peuterbad is de ideale plaats om op een veilige en aangename manier de eerste pogingen tot zwemmen te ondernemen.
De avonturiers kunnen hun hart ophalen in het glijbanencomplex. Super Aqua Wizz, Blackhole, Starglide en Family Slide zijn de 4 glijbanen die vol spanning op jou zitten te wachten.  De ervaren zwemmers kunnen terecht in het 25-meter bad om enkele sportieve baantjes te trekken.

Indoor speelparadijs “KidsValley” is het grootste overdekte speelparadijs van het land.
Een uitgebreid arsenaal aan plezante, leerrijke en veilige speeltuigen zoals een klimvulkaan, spookkasteel, piratenfort, shooting gallery, klimtuigen en glijbanen zorgt voor een dag vol speelplezier.  Een speelstructuur van 11 meter hoog, een touwenparcours dat verschillende klimtorens verbindt en een autopiste van 350m². Onze  interactieve dansboog en Eyeplay zorgen voor een moderne twist en de stoere mannen kunnen zich uitleven in de panna voetbalkooi.


 

 

Straat
MOLENHEIDESTRAAT
Nummer
31
Stad
Houthalen-Helchteren
Postcode
3530
Telefoon
011/52.10.48
Email 1
info@saraland.be
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCSCYPR14FDH4cEFnlj7w5tg/videos
Video
Adres

Molenheidestraat 31
3530 Houthalen-Helchteren
België

Image
Saraland
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.0789, 5.3954
Intro

De leukste en spannendste dag beleef je op Saraland met 25.000m² indoor en outdoor speelplezier. Met onze vier topattracties is er voor elk kind speelplezier verzekerd!

Zoekmachine verbeteringen
Binnenspeeltuin Speeltuin Zwembad Zwemparadijs Minigolf Bowling VirtualReality VR Saraland