In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier doorheen onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s tot het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes. Je staat oog in oog met de grootste spinkrabben ter wereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Het SEA LIFE Centre geniet internationale bekendheid voor de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines worden deze dieren al 15 jaar opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. In de zeehondenacademie kan je leren hoe deze dieren worden opgevangen en geholpen. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

Straat
KONING ALBERT I LAAN
Nummer
116
Stad
Blankenberge
Postcode
8370
Telefoon
050/42.43.00
Email 1
info@sealife.be
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCQjTrwojn0egpa_8B2WHTCg
Video
Adres

Koning Albert I laan 116
8370 Blankenberge
België

Image
SEA LIFE Blankenberge
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.3176, 3.14616
Intro

In SEA LIFE Blankenberge vind je het enige zeehondenopvangcentrum van België. Maak ook kennis met de knotsgekke pinguïns, speelse otters en de geredde zeeschildpad Cracker.