De vismijnactiviteiten van weleer zijn verdwenen, maar de typische sfeer is gebleven.  Waar ooit de vis werd gelost en gesorteerd is nu SEAFRONT gevestigd. Verdwaal in de 3 themahallen van de voormalige vismijn én proef de rijke visserijgeschiedenis. Beleef het kusttoerisme van vroeger en nu. Volg de vis van in de zee tot op je bord of sla je slag op onze visveiling. Boeiend voor jong en oud!  Fun voor de kids: pirateneiland en ballenbad.

SEAFRONT is hét referentiethemapark over zee en zeevaart, vis en visserij!

NIEUW, Noordzeeschatten-expo ism WWF!  Waag je voorbij de strandlijn en ‘duik’ onze wondermooie Noordzee in met verrassend helder water, een rijk bodemleven, indrukwekkende vissen, zeezoogdieren en vogels. Hoe goed ken jij onze rijke biodiversiteit? Speur mee naar verborgen schatten en leer hoe jij ze kan helpen beschermen. Ga je met ons in zee?

SEAFRONT brengt vanaf heden wisselende maritieme thematentoonstellingen, <Operatie NoordZEE 1944-‘45> mag de spits afbijten.

Beleef de Slag om de Schelde, ontdek de wrakken van de oorlogsschepen en hoe een scheepskanon Star Wars inspireerde.

Een tentoonstelling voor jong en oud over de vergeten maar belangrijke Slag om de Schelde. Beleef de bevrijding, bedenk zelf hoe je die slag kon winnen en vergaap je aan het kanon dat Star Wars inspireerde. Ontdek wat de vissers tijdens de oorlog zoal vingen, wie de Belgen waren die meestreden en wat er met de gezonken schepen gebeurde.

Voor families is er een aparte tour met originele vragen, video’s en verhalen.

Straat
VISMIJNSTRAAT
Nummer
7
Stad
Dudzele
Postcode
8380
Telefoon
050/55.14.15
Email 1
info@seafront.be
Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=1D1X8IKGEj8
Video
Adres

Vismijnstraat 7
8380 Zeebrugge
België

Image
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.3323, 3.20268