In Technopolis schuilt om elke hoek een nieuw wetenschappelijk avontuur. Het ene moment zet je een vliegtuig veilig aan de grond en het volgende sta je in een enorme zeepbel of doe je een dutje op een spijkerbed. Nog maar net bekomen van het ene avontuur, verzet je een rotsblok met je pink of ga je met de Mendelejev-game op zoek naar de meest zeldzame chemische elementen in het heelal.

Vergeet niet om tussendoor je ogen de kost te geven tijdens onze spectaculaire wetenschapsshows en demo’s boordevol spectaculaire experimenten! In periodes dat de coronasituatie het toestaat, bieden we ook workshops aan in het Lab en Atelier waar je aan de slag kan als een echte laborant of creatieve doe-het-zelver.

Technopolis is de ideale bestemming voor jong en oud. En de allerkleinsten? Die kunnen terecht in het Kinder-doe-centrum waar ze de grotemensenwereld stap voor stap kunnen verkennen.

Ontdekken, experimenteren, curieuzeneuzen… Alles is toegestaan in Technopolis! Er bestaat maar 1 gulden regel: je moet alles minstens een keer zélf uitproberen! Wedden dat je versteld zult staan? In Technopolis leer en ervaar je – haast zonder dat je er erg in hebt – dat wetenschap en technologie overal zijn!

Om jou een zo veilig mogelijke en zorgeloze beleving te bezorgen, hebben we een reeks belangrijke coronamaatregelen genomen. Zo mogen we voorlopig slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Daarom is het noodzakelijk dat je op voorhand je tickets online koopt en via onze registratie-en ticketmodule aangeeft op welke dag je langskomt. Ontdek hier al onze coronamaatregelen.

Straat
Technologielaan
Nummer
z/n
Stad
Mechelen
Postcode
2800
Telefoon
015 34 20 00
Email 1
info@technopolis.be
Categorieën
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCZiO2eJJbeqRsLoXC6p85Sg
Video
Adres

Technologielaan z/n
2800 Mechelen
België

Image
Technopolis
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.0019, 4.47003
Intro

In Technopolis schuilt om elke hoek een nieuw wetenschappelijk avontuur. Geniet van onze shows en demo's en ga aan de slag met talloze interactieve opstellingen!

Zoekmachine verbeteringen
wetenschap educatief museum attractie indoor regenweer leerrijk kinderen workshops shows demonstraties spelen interactief technologie techniek Mechelen