Lieteberg

Trek je schoenen uit en ontdek een fascinerende microkosmos

Lieteberg in Zutendaal is een toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Het is de ideale plek om tot rust te komen als je tenminste van kriebelende beestjes houdt. Je kan er de kriebels krijgen in het  insectenmuseum en fladderen tussen kleurrijke vlinders in de vlindertuin. Vanuit de Lieteberg kan je op tocht door de prachtige natuur die Zutendaal nog rijk is als bosrijkste gemeente van Vlaanderen.

Geef je voeten eens de vrijheid en wandel op het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen. Ervaar de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerd parcours dat enkel toegankelijk is op blote voeten. Beklim de uitkijktoren, loop in de voetsporen van de eerste mens, verdwaal in het labyrint en geniet ten volle van de natuur op de bungelbanken.

Straat
Stalkerweg
Stad
Zutendaal
Postcode
3690
Telefoon
089/25.50.60
Email 1
info@lieteberg.be
Categorieën
Video
Adres

Stalkerweg z/n
3690 Zutendaal
België

Image
Toegangspoort Lieteberg
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
50.9247, 5.57751
Intro

Hang je schoenen aan de haak voor een wandeling doorheen water en modder, ontdek de fascinerende wereld van de insecten en ga op zoek naar fluwelen pareltjes.

Openingstijden: maandag t.e.m. zondag: 10u- 19u

Kortingstarief volwassenen met Limburgpas: €7,00

Kortingstarief kinderen met Limburgpas: €4,50

Zoekmachine verbeteringen
Blotevoetenpad Lieteberg Nationaal Park Hoge Kempen Insectenmuseum Entomopolis Vlinderkoepel Wandelen Natuur Natuurliefhebber Voetreflexologie
Label op de attractie