3 x naar buiten tijdens Buitenspeeldag

Week van de Provinciedomeinen: de leukste gezinsuitstapjes

Dat wij grote fan zijn van de vele provinciedomeinen die ons land telt, is geen geheim!

Deze 5 voorjaarstentoonstellingen mag je niet missen

Benieuwd welke voorjaarstentoonstellingen er te bezoeken zijn?

De uitagenda van april: 10 x erop uit

April is de maand waarin de lente al volop voelbaar is en waarbij koud weer dus geen excuus meer is om in je zetel te blijven...

Een weekendje Antwerpen met het hele gezin: een goedgevuld programma

Voortaan lichten wij elke maand een stad of streek uit die ideaal is als gezinsuitstap met kinderen maar ook alleen of in groep een bezoekje waard is! Een leuke stad om mee te beginnen is Antwerpen...

Zo verlies je je kind niet op uitstap

‘Help, ik ben mijn kind kwijt!’ Hartkloppingen, kleine of grote paniek vermijden? Dankzij deze handige tips en weetjes is dit verleden tijd:

Het pretparkseizoen gaat weer open

Het pretparkseizoen gaat weer open! Hoog tijd om jullie een selectie van enkele toffe pretparken te geven én enkele nieuwtjes te delen! Misschien ook wel iets leuks om deze paasvakantie te doen?

9 fantastische uitstapjes om uit uw kot te komen tijdens de paasvakantie

Wij willen natuurlijk niet dat je kroost zich verveelt deze schoolvakantie! Bovendien voorspelt de weerman stralend weer komende week…dus geen excuus om thuis te blijven. Voor jou op een rijtje gezet: 14 toptips om uit uw kot te komen met je (klein)kinderen.

11 leuke dingen om te doen bij regenweer

De weerman voorspelt niet zo’n goed weer vandaag. Zit je met je handen in het haar? Nergens voor nodig? Wij verzamelden 11 regenbestendige uittips voor kinderen: van de leukste binnenspeeltuinen en zwembaden tot zoektochten in musea. En onthoud goed: “Rain is just confetti from the sky!”

6 x duurzame adresjes

Wil je graag jouw steentje bijdragen en mee helpen aan een groenere wereld? Dan selecteerden wij voor jou alvast 6 groene adresjes in eigen land: winkels met een ecologisch en/of fairtrade aanbod en duurzame horecazaken, combineer ze met een leuk daguitstapje met de fiets of het openbaar vervoer en je bent supergoed bezig!

10 leuke weetjes over België

Toerist in eigen land en apetrots op onze kleine Belgenlandje? Goed zo! Dan zijn wij klaar om je kennis bij te schaven over ons land. Om mee uit te pakken op het volgende familiefeestje.

Riebedebie met mamablogger MamaExpert: 5 x leuke speeltuinen

Op zoek naar de leukste speeltuinen van ons land? Samen met mamablogger Nele gingen wij op zoek en zij neemt je mee naar haar 5 favoriete speeltuinen:

Zo houd je je inspiratie voor verse daguitstappen bij

'Waar vind jij al die leuke ideetjes om op daguitstap te vertrekken?' Hoe zie je door het bos nog de bomen? En vooral, hoe houd je al die ideetjes bij?' Hoog tijd om jullie in te wijden in de wondere wereld van Pinterest, apps en bullet journals.
Riebedebie archief