Zo houd je je inspiratie voor verse daguitstappen bij

'Waar vind jij al die leuke ideetjes om op daguitstap te vertrekken?' Hoe zie je door het bos nog de bomen? En vooral, hoe houd je al die ideetjes bij?' Hoog tijd om jullie in te wijden in de wondere wereld van Pinterest, apps en bullet journals.

1. Maak een uitstapbord op Pinterest, het walhalla van ideetjes en inspiratie


Een leuk artikel over te gekke slaapplekjes op onze site gespot? Een evenement dat je absoluut niet wilt missen? Museumideetjes met kleine kinderen? Al die inspiratie kan je gewoon bijhouden op een Pinterestbord, zo stel je je eigen bucketlist samen en heb je voor de rest van het jaar inspiratie om erop uit te trekken, toch?


2. Evernote: dé lijstjesapp bij uitstek

Wat je ook ziet of wat je ook hoort, de kans is groot dat Evernote jou kan helpen om het te onthouden. Een vriendin die jou een leuke website doorstuurt met informatie, een post-itje of een foto die je ziet die je onderweg spot? Evernote kan het voor je opslaan! Dus ideaal om al je ideetjes voor daguitstappen op te slaan.
Hier vind je een handig filmpje over het gebruik van Evernote.


3. Lijstjes bijhouden in je bullet journal

20 musea die je dit jaar nog wilt bezoeken, 10 daguitstappen om met je (klein)kinderen te doen, waar naartoe met regenweer...vaak lees je erover en vind je inspiratie her en der maar hoe bundel je dat in hemelsnaam? Het enige wat je nodig hebt is een notitieboekje en een pen (of pennen in verschillende kleurtjes). Je kunt eigenlijk elk notitieboekje gebruiken, maar zoek vooral een boekje waar je blij van wordt. Hoe je dan te werk gaat, is heel specifiek. Hier vind je heel wat info over hoe je met een bullet journal moet beginnen.

TIP!

Via onze activiteitenzoeker vind je heel wat verse informatie en inspiratie voor leuke daguitstappen! Pin ze, houd ze bij in jullie app of schrijf ze op in jullie bullet journal!