LAGO Beveren opent gloednieuwe padelclub

Ontspanning en (sport)plezier voor iedereen

Klaar om een balletje te slaan?! 4 juli opent de allereerste LAGO CLUB padel. Liefhebber of pro? LAGO CLUB padel Beveren is een toegankelijke padelclub waar liefhebbers van verschillende leeftijden en niveaus op een aangename manier kunnen komen sporten. Er zijn 3 state-of-the-art outdoor terreinen waarvan 2 overdekt. Zo geniet je bij slecht weer toch van dat buitengevoel.

Met de ruime openingsuren wordt LAGO CLUB padel Beveren 7/7 de place to be voor gezinnen en vrienden die wat stoom willen afblazen in buitenlucht. Sinds woensdag 29 juni is het mogelijk om snel en gemakkelijk een terrein via de Playtomic app te reserveren. De club opent op maandag 4 juli officieel de deuren. Je hebt geen lidmaatschap of abonnement nodig en kiest zelf hoeveel keer en wanneer je komt spelen.

Padel

Familiedag voor groot en klein

Tijdens het feestelijk openingsevent op zaterdag 2 juli maken pers en genodigden voor het eerst kennis met LAGO CLUB padel Beveren. Om te vieren dat ook de rustige buitenspeelzone opnieuw opent, krijgen kinderen op de speeltuin tussen 12u en 15u een gratis ijsje (zolang de voorraad strekt). De speeltuin was gesloten door werken, maar is volledig klaar om opnieuw eindeloos plezier te bieden aan kids. Het wordt een fijne familiedag, dat is zeker!

Terwijl kinderen zich uitleven op de buiten- of binnenspeeltuin, spelen de ouders een wedstrijdje. Na inspanning volgt ontspanning met een drankje of lekkere hap in het Rest-eau-café. Terwijl je geniet van een verfrissing op het Rest-eau-café terras, hou je je kleine spruit op de speeltuin in de gaten en heb je zicht op de andere sporters die het beste van zichzelf geven op de padelvelden. Met de vakantie in aantocht is een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs als kers op de taart de perfecte afkoeling!