Zomerdagen in Bokrijk

bokrijk
copyright: bokrijk

Kruis deze zomer het Zomerfestival in Bokrijk in je agenda

Kruis deze zomer het Zomerfestival in Bokrijk aan in je agenda! In juli en augustus valt er elke dag iets te beleven. Zo zie je makers van vandaag, gisteren en morgen aan het werk tijdens boeiende demonstraties en initiaties.

Verken het Openluchtmuseum op eigen houtje of dankzij één van de museumbelevingen. (Her)ontdek Bokrijk dankzij de Bokrijkroute met alle hoogtepunten van het museum, keer terug naar anno 1919 met onze Living History-acteurs, speel de Bruegelgame of laat je opnieuw verrassen door de wervelende jaren '60.

Als kers op de taart leidt de vakmanschapsroute je van de ene vakman naar de andere. De lederbewerker, pottenbakker, herder, herborist, mandenvlechter, smid of imker geven doorlopend demonstraties. Het startpunt bevindt zich in het museum bij de glazen Infobox en de wegwijzers tonen je de juiste route.

Van 16 juli tot en met 31 augustus is het ‘waauw’ geblazen. Met zes weken lang beklijvende circus-voorstellingen voor gezinnen. Circus Renz Internationaal is van de partij met acrobatiek, clownerie, dressuur, jongleurs, … .