LAGO Rozebroeken telt af naar wereldrecord 'bommetje'

LAGO Gent Rozebroeken gaat voor wereldrecord

Ter ere van het 10-jarig bestaan van ‘de Rozebroeken’ en als startschot voor de zomer organiseert het subtropisch zwemparadijs tijdens 25-26 juni een feestweekend. Het hoogtepunt van dat weekend zijn 300+ springers die tussen 16u30 – 17u tegelijkertijd een bommetje doen in het olympisch sportbad. Niemand minder dan MNM-DJ Alexandra Gadzina presenteert dit spetterend event. Zij zal samen met alle anderen hét perfecte bommetje uitvoeren en zo het wereldrecord verbreken.

Inschrijven kan nog steeds en is gratis na verplichte registratie via de website (www.lagogent.be). Niet te missen, toch?!

LAGO Gent Rozebroeken

Feestweekend

Daarnaast viert LAGO Gent het 10-jarig bestaan ook met enkele nieuwigheden. Fil’s food corner, een coole outdoor waterspeeltuin, vernieuwde sauna’s, VR-beleving in de bandenglijbaan… Aan waterpret geen gebrek! Maak kennis met het vernieuwde aanbod tijdens het feestweekend van 25 en 26 juni. Daarbovenop kun je tal van prijzen winnen (waaronder een zomer lang gratis toegang bij het vinden van één van de ‘golden tickets’), ontvang je leuke gadgets, ga je helemaal los op deuntjes van de DJ en ontmoet je Fil de Krokodil.