Wintersfeer op het Zilvermeer

zilvermeer

Wintersfeer op het Zilvermeer opent op 3 november online ticketverkoop

16 & 17 december 2022, Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol

Bestel vanaf NU je ticket voor een magische winteravond op het Zilvermeer!
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol gaat voor het eerst voor twee dagen Wintersfeer op 16 en 17 december. Wie aan deze wonderlijke winterwandeling wil deelnemen, moet vooraf tickets bestellen, ook de gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar. De online ticketverkoop via https://webshop.zilvermeer.be/evenementen gaat van start op 3 november om 10 uur.
Wees er snel bij om je tickets te bestellen aan het vroegboektarief van €8.

Zilvermeer vormt deze winter voor de tiende keer het unieke decor voor een magische avond “Wintersfeer”. De organisatie gaat voor het eerst voor twee dagen op 16 en 17 december. Het domein komt tot leven en neemt je mee op avontuur binnen kasteelvertrekken en sierlijke tuinen tijdens een verrassende totaalbeleving. Beleef de magie en prikkel je zintuigen tijdens de sfeervolle winterwandeling van ongeveer 3 kilometer. Wil je er zeker bij zijn? Vergeet dan niet je tickets vooraf online aan te kopen. Een ticket aan vroegboektarief kost 8 euro. Dit tarief is geldig tot en met 15 november. Vanaf 16 november geldt het standaard tarief van 10 euro. Snel zijn is de boodschap.

De organisatie werkt opnieuw met tijdsloten en zet nog éxtra in op een comfortabel evenement met maximale spreiding. Dit wil zeggen dat bezoekers voldoende tijd en ruimte hebben om te genieten van de wandeling. Hierdoor worden wachtrijen aan de kassa's, acts en kraampjes tot een minimum beperkt en kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond.

Het sfeervol verlicht parcours brengt het publiek langs tal van leuke licht- en vuurinstallaties. Verwondering van begin tot einde. Raak betoverd door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en nog veel meer. Gezellig napraten en keuvelen kan je bij een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever op het sfeerplein aan het einde van de route.

Acht keer Putteke Winter

De voorbije jaren was Putteke Winter een groot succes en dit jaar pakken we opnieuw uit met acht verschillende locaties doorheen Vlaanderen.

Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt, of ga de uitdaging aan en bezoek ze allemaal. Alle data, locaties en meer info binnenkort op www.puttekewinter.be.