Provinciaal recreatiedomein Zilvermeer

Provinciaal recreatiedomein Zilvermeer
De grootste troef is het prachtige, hagelwitte strand met de heldere zwemvijver. Verschillende speeltuinen en recreatie- en sportmogelijkheden wachten op jou! Bovendien zijn er ook tal van overnachtingsmogelijkheden aanwezig.
Aanvaardt Riebedebie-Pas
Shop
Restaurant of snacks
Attractie met aanbod Iedereen Verdient Vakantie
Bar, cafetaria en/of drankenautomaat
Betaalautomaten (Bancontact en/of creditcards)
Wifi voor bezoekers beschikbaar
Parking
Bereikbaar met de bus, tram of autocar
Bereikbaar met de trein
Groepen en families
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 Huisdieren toegelaten

Een natuurlijke parel in Mol!

Als je verblijfplaats op zich al een ervaring is, ben je al halfweg een geslaagde reis. En wat wil het toeval? Het Zilvermeer bulkt van zulke plekjes. Creëer je herinneringen met een gouden randje in één van de nieuwe pipowagens of één van de andere verblijfsmogelijkheden op Camping Zilvermeer.

De Kempense buitenlucht, dat is een appetizer op zich. Wat is er smakelijker dan je eigen dekentje spreiden, wat lekkers uit je mand toveren en opladen op een idyllische picknickplek. Het hagelwitte zandstrand aan het Zilvermeer of in de natuurlijke omgeving aan de speeltuin, waar elke leeftijd kan genieten van een prettig dagje uit. Niets is zo rustgevend als water, en dat is in Mol overal te vinden. Fietsen of wandelen en verdwalen in het land van de 101 meren.

Op warme dagen duik je in het water en trotseer je de glijbanen. Als de zon net iets minder hard schijnt, trek je naar de grote speeltuin en de minigolf. En ook met de go-carts beleeft je kroost gegarandeerd pret voor tien! En het hele jaar door kunnen avonturiers tot 12 jaar de belevingstocht van Krak de Tak ontdekken.