Wat valt er deze week te beleven?

Kom jij op woensdag 17 april mee buiten spelen in het Provinciaal Groendomein Prinsenpark? Er valt weer heel wat te beleven in het bos. Neem deel aan leuke gratis activiteiten. Natuurlijk kan je ook vrij in het bos spelen en ravotten. De (groot-)ouders kunnen dichtbij de speelzone rustig verpozen op de zitbanken.

Geen tv of ander scherm, maar lekker buiten spelen en ravotten. Samen met team Sport en Jeugd van Heist-op-den-Berg maken we er een onvergetelijk leuke dag van. Trek je ravotkleren aan en kom spelen met je vrienden, broers en/of zussen. Afspraak aan de blokhut in het Provinciaal Groendomein De Averegten!

Op 17 april is er niets op tv en blijven we niet binnen. We trekken allemaal naar buiten! Ga je ook spelen in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark? Ontleen een gocart en test het parcours uit. Dat kan ook met je fiets! Of speel je liever een spelletje? Geen probleem. Dankzij het Speelgoedmuseum speel je met groot buitenspeelgoed. 

Attracties in de kijker

De (her)opening van een museum, de aankondiging van een boeiende expo, de maidentrip van een gloednieuwe attractie of de lancering van een tijdelijk evenement. Ziehier onze Riebedebie-top drie!

Brugse bezienswaardigheden
Mariastraat 12 - Brugge 8000

Site Oud Sint-Jan

Ontdek de tijdelijke tentoonstelling op site Oud Sint-Jan in de 19de-eeuwse zalen van het voormalige stadsziekenhuis.