Veelgestelde vragen

Riebedebie-paspoort

Waar vind ik de lijst met de attracties en musea waar ik met mijn Riebedebie-paspoortje terecht kan?

+

De lijst met attracties en musea die deelnemen aan onze paspoortactie kan worden gedownload via www.riebedebie.be/KAM-paspoort. Voor de attracties en musea in Vlaanderen en Brussel kan je via de zoekfilter op deze website nagaan of je er met jouw Riebedebie-paspoort terecht kan.

Kan ik als particulier een Riebedebie-paspoortje aankopen?

+

Alleen leden van de Koepel van Attracties en Musea kunnen deelnemen aan de paspoortactie en gepersonaliseerde pasjes aankopen voor hun medewerkers.

Lidmaatschap

Ik ben werkzaam in de toeristische sector. Hoe kan ik mij registreren voor jullie sectornieuwsbrief, de Riebedebrief?

+

Ben je werkzaam in de toeristische sector dan kan je je registreren voor onze sectornieuwsbrief via deze link.

Kan mijn attractie/museum/evenement worden vermeld op jullie site?

+

Een eenvoudige vermelding via onze publicaties is mogelijk voor alle organisaties uit onze sector. Onze sector, dat zijn alle attracties, musea, pret- en themaparken, belevingscentra, erfgoedsites, natuurdomeinen en -centra,…  kortom permanente toeristisch-recreatieve en toeristisch-culturele POI’s met een vaste locatie in Vlaanderen en Brussel. Promotie via het Riebedebie-platform is dan weer exclusief voorbehouden voor onze leden van de Koepel van Attracties & Musea. Voor meer informatie omtrent onze toetredingsvoorwaarden kan je contact opnemen via ons contactformulier.

Kan ik als particulier lid worden van Riebedebie, van de Koepel van Attracties & Musea?

+

Voor de tofste bestemmingen en origineelste suggesties voor een volgende daguitstap is iedereen welkom op onze website. Als particulier kan u echter geen lid worden van de Koepel van Attracties en Musea. Tot onze beroepsvereniging kunnen enkel toeristische attracties toetreden. 

Riebedebie-uitgaven

Hoe kan ik voor mijn organisatie, werkzaam in de toeristische sector, Riebedebie-uitgaven bestellen om aan mijn bezoekers en gasten uit te delen?

+

Het secretariaat ontwerpt voor elke uitgave een apart online bestelformulier. Via info@riebedebie.be kan je laten weten welke uitgaven je wenst te bestellen, waarna je zo snel mogelijk de juiste bestellink zal ontvangen.

Kan de Riebedebie-pocket naar mijn thuisadres worden opgestuurd?

+

Wegens de hoge verzendingskost worden onze uitgaven niet verstuurd. Onze uitgaven kunnen wel GRATIS worden afgehaald bij één van onze leden of bij een toeristisch infokantoor.

Waar kan ik de Riebedebie-uitgaven afhalen?

+

Onze Riebedebie-pocket, ons Riebedebie-magazines en onze Riebedebie-provinciekaarten zijn gratis verkrijgbaar bij een toeristisch infokantoor bij jou in de buurt of bij één van onze leden. Bij elke nieuwe uitgave publiceren we een recente distributielijst op onze website.

Op zoek naar een attractie of museum?

Er valt zoveel te beleven in eigen stad en streek, in Vlaanderen en Brussel. Talloze attracties en musea verwelkomen je met open armen. Haal je hartje op in de spannendste pret- en themaparken, ontdek de leukste waterattracties en recreatieparken, geniet van fauna en flora in de dierenparken en natuurparken, en laat jezelf verrassen in de talloze culturele en historische sites en musea.  Klik het hartje aan en bewaar jouw favoriete bestemmingen op ‘Mijn Riebedebie’.