Stefanie

Articles by Stefanie

Pakawi Park

Een dag vol dierenavontuur bij Pakawi Park

Onze zaterdagochtend begon met stralend weer, veelbelovend was voor een dag vol avontuur! Onze kleine meid was er helemaal klaar voor, dus trokken we onze “speelkledij” aan. Samen vertrokken we naar Olmen, vol verwachting van wat Pakawi Park ons te bieden had. Eenmaal binnen betoverde de glimlach van onze kleine meid ons meteen toen ze de aapjes zag.

Een dag vol avontuur in Plopsaland De Panne, ook voor de kleintjes!

Als mama van een peuter is het soms zoeken naar leuke activiteiten tijdens het weekend of de vakanties. Gelukkig biedt Plopsaland De Panne ook voor de allerkleinsten een heleboel plezier! Tijdens de paasvakantie trokken we eropuit en ontdekten we het Studio 100 festival in Plopsaland, een kans die we niet wilden missen.

Bellewaerde - ook voor de allerkleinsten een aanrader!

Na 13 jaar opende Bellewaerde Park in Ieper nogmaals de deuren tijdens de winterperiode. Als mama van een dochter van 1 jaar leek mij dit zeer fijn om te doen. Hoe verloopt zo'n bezoek in een pret- en dierenpark met onze kleine snoet? Je leest het in onze reportage!

Historium Brugge

Historium Brugge - Een koninklijke reis naar het verleden

Wanneer de zorg voor de kleintjes even op de achtergrond mag verdwijnen, gaan mijn beste vriendin en ik op verkenning bij Historium in Brugge. Een betoverende tentoonstelling die ons meeneemt naar het middeleeuwse Brugge en de bruisende haven vol koopwaren!