Griet

Echtgenote en mama van Esmee (2013) en Billie (2017). Fotograaf in bijberoep maar ook in haar vrije tijd vind je haar met de camera in de hand. Houdt van momenten en het vastleggen van die momenten in tastbare herinneringen. Vertaalt graag uitstapjes in een reeks beelden.

Articles by Griet

Fort Napoleon

Fort Napoleon: Als muren konden (f)luisteren

Een bezoek aan Fort Napoleon staat steevast op onze agenda wanneer het weer in de zomer wat tegenslaat. Laat de zomer van 2023 een perfecte gelegenheid zijn om te scannen welke tijdelijke expo’s er huis houden in het fort. Deze zomer is dat de doe-expo ‘De waanzinnige boomhut'.

By Griet
19 Aug 2023
Blankenberge

Een dagje Blankenberge

Tijdens de paasvakantie trokken we een dagje naar Blankenberge om er Sea Life en het Belle Epoque Centrum te bezoeken. Het was een prachtige dag met als resultaat

By Griet
10 Apr 2023
Texture Kortrijk

Texture in Kortrijk: het verhaal van de golden river

Texture in Kortrijk is een interactief museum gewijd aan het heden en het verleden van de textielindustrie. Het museum en de bijhorende brasserie 'Damast' bevinden zich in een prachtig gerenoveerd fabrieksgebouw. Tijdens de krokusvakantie gingen Riebedebie-reporter Griet en haar gezin op bezoek. Hun verslag in beelden met hier en daar een woordje uitleg.

By Griet
01 Mar 2023